Şener: Ortaklarımıza ürün karşılığı buğday tohumu ve gübre veriyoruz

972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Erkan Şener kooperatif üyelerine  Üst kuruluş Trakya Birlik'in destekleri ile kooperatifin ürün karşılığı buğday ekim tohumu

Çerkezköy 22.09.2019 14:43:00 0
 Şener: Ortaklarımıza ürün karşılığı buğday tohumu ve gübre veriyoruz

972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Erkan Şener”  Her yıl olduğu gibi bu yılda kooperatif üyelerimize yeniz ekim sezonu için ürün karşılığı buğday ekim tohumu ve gübre veriyoruz. Kooperatif üyelerimiz ,  ihtiyaçlarına nispetinde kooperatifimizden buğday ekim tohumu ve gübre alabilirler. Trakya Birliğimizin katkı ve destekleri ile ürün karşılığı verdiğimiz buğday ekim tohumu ve gübre kaliteli ürünler olup her yıl bu konuda kooperatif üyelerimizin ihtiyaçlarını ürün karşılığı olarak karşılayarak onlara destek olmaya çalışıyoruz”diye konuştu.

 

ÇİFTÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ VE YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Şener, Trakya Birliğe kooperatifler olarak her zaman kooperatif ortağı olan çiftçilerin yanında olduklarını ve yanında olmaya devam edeceklerini de belirterek, “Trakya Birliğe bağlı kooperatifler olarak ülke ekonomisine kayda değer bir katkı sağlıyoruz. Bu nedenle çiftçimizin daha iyi ve daha kaliteli ürün elde etmesi için Trakya Birliğimizin destekleri ile tüm kooperatiflerimiz kooperatif ortaklarını destekliyor ve desteklemeye de devam edecek.Üst kuruluşumuz olan Trakya Birlik başta olmak üzere ona bağlı kooperatifler olarak bizlerde her zaman kooperatif ortağı olan çiftçilerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.Dolayısıyla ortaklarımıza her zaman gerek buğday ekim tohumu gerek gübre konusunda destlerimizi ürün karşılığı sürdürüyoruz”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10