DSP İlçe Başkanı Ergin güven tazeledi

Çerkezköy İlçe Demokratik Sol parti (DSP) 15. Olağan kongresi dün Atatürk caddesindeki Ertoprak iş merkezinde yapıldı. Seçime tek aday ve tek liste ile giren mevcut ilçe başkanı Orhan Ergin 4. Kez yeniden başk

Çerkezköy 22.09.2019 18:04:00 0
DSP İlçe Başkanı Ergin güven tazeledi

DİVAN BAŞKANLIĞINI SEÇKİN YUNUSOĞLU YAPTI

 

DSP Çerkezköy ilçe kongresi dün ilçe binasında 14.30-16.00 saatleri arasında yapıldı. Kongre Divan Başkanlığını DSP Çerkezköy İl Başkan Yardımcısı Seçkin Yunusoğlu, Kongre Divan katipliklerini de İl yönetim Kurulu üyesi Sefer Yavuz ve DSP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Osman Çınar yaptı. Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlarken, daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Divan Başkanı Yunusoğlu, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak partinin eski günlerine döneceğini kaydetti.

 

“DSP ESKİ GÜÇLÜ GÜNLERİNE DÖNECEK”

 

Faaliyet raporu, gelir gider ve denetim raporları tek tek okunarak oybirliği ile kabul edildi. Ardından konuşan DSP  Çerkezköy İlçe Başkanı Orhan Ergin’de yaptığı konuşmada DSP’nin ilkeli bir parti olduğunu belirterek, “Demokratik Sol Parti geçmişi sağlam temellere atılmış birçok seçimde birinci parti olarak çıkmış, ve Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de  büyük bir oy potansiyeline sahiptir. Önümüzdeki seçimlerde oylarımızın partimize geri döneceğine inanıyorum ve  çalışmalarımızı da buna göre yapacağız. DSP kurulduğundan bu yana Cumhuriyete, Atatürk ilkelerine sahip çıkan, üretim ekonomisini destekleyen, halk ile beraber olan güçlü bir örgüte sahip ilkeli bir partidir. Partimizi eski güçlü günlerine dönecek bizler bu konuda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ORHAN ERGİN 4. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

 

 Yqpılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Orhan Ergin’in başkanlığındaki yönetim Kurulu üyeliklerine Sabriye Dilek,Gökhan Düzgen,Zafer Şengül ve Ali Kemal Sarıoğlu seçildi. İl delegesi asil üyeliklerine Bilal  Başar, Sebahat Ergin,Volkan İnanoğlu,Işık Altın ve Bayram Dilek seçildi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10