TEMA'dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş'e ziyaret

​​​​​​​TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ü önceki gün makamında

Çerkezköy 22.09.2019 18:05:00 0
TEMA

TEMA  Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, Kızılpınar Mahalle Sorumlusu Ali Sami Torun, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Sorumlusu Büşra Kumlu, Gazi Osman Paşa Mahalle Sorumlusu Şeyda Görgülü ile birlikte, yeni eğitim öğretim yılına ait iyi dileklerini iletmek ve TEMA Vakfı’nın ilçe genelindeki çalışmaları hakkında bilgi vermek için Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti.

 

DOĞA-ÇEVRE-EĞİTİM PROGRAMLARI UYGULANDI

 

Ziyarette  Nilüfer Ceylan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş’e TEMA Vakfı rozeti, su matarası ve Prof. Dr. Necmettin Çepel’in ‘Toprak İle Söyleyişi’ isimli kitabını hediye etti. Ziyarette Gümüş’e Tema Vakfının ilçedeki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Oldukça samimi bir  havasında gerçekleşen ziyarette Ceylan, “Çerkezköy‘de geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında 81 gönüllü öğretmen TEMA Vakfı’nın öğrencilerimize yönelik geliştirdiği doğa-çevre eğitim programlarını uyguladı. Ülkemiz doğası, toprakları adına hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca TEMA Vakfı olarak 800 bini aşan  gönüllüsünden aldığı güçle yaşamı var eden toprak, su, hava, yeşil örtü, biyolojik çeşitlilik gibi doğal varlıkları korumaya, onları geleceğe taşımaya çalışırken diğer taraftan olumlu davranışlar kazanmış, bilgili, akılcı, sağduyulu, sorgulayan, özgüven sahibi, kendi iç yaratıcılığını harekete geçiren, çözüme katılan, sorumluluk sahibi kuşaklar yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalarda desteklerinden dolayı Çerkezköy  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e  çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

EĞİTİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

Okullarda TEMA Eğitim Programlarının devam ettiği bilgisini de  veren Nilüfer Ceylan; “Anaokulu öğretmenlerimiz için Minik TEMA, İlkokul öğretmenlerimiz için Yavru Tema, Ortaokul ve Lise öğretmenlerimiz için Ortaokul Tema ve Lise Tema eğitim programlarına tüm öğretmenlerimizi katılmaya davet ediyoruz. 04 Ekim 2019 tarihine kadar, ilçe sorumlumuza ya da mahalle sorumlularımız ile iletişime geçebilirsiniz” dedi.

 

 2019-2020 EĞİTİM YOLINDA DAHA ÇOK MĞRETMENİMİZİN KATILIMINI SAĞLAYACAĞIZ

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’te, Tema Vakfı’nın ilçede yaptığı çalışmaların memnunluk yaratır şekilde olduğunu belirterek teşekkür etti ve, “2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da TEMA eğitim programlarına ilçemizden daha fazla öğretmenimizin katılması hususunda yardımcı olacağız” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10