Suriyeliler tarafından bıçaklanan 3 gençten 2'sinin durumu kritik

Kızılpınar'da dün bir iş yerinde 2 grup arasında yaşanan kavgada 3 genç, Suriyelilerin saldırısına uğradı. Akşam saat 21:00 sıralarında Kızılpınar Mahallesi'nde bir iş yerinde Suriy

Çerkezköy 25.09.2019 09:42:00 0
Suriyeliler tarafından bıçaklanan 3 gençten 2

İddiaya göre önceki gün Kızılpınar’daki bir iş yerinde  işten çıkartılan Suriye uyruklu vatandaşlarla işveren tartışınca, duruma, aynı işyerinde çalışan Samet Şahin müdahale etti. Suriyeli vatandaşlar da buna tepki olarak dün aynı iş yerini basarak işten çıkartılmalarını gerekçe gösterdikleri gençleri bıçakladı.

 

 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

 

Saldırıya uğrayan 3 gençten 2’si Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınırken bir genç de olayda hafif yaralandı. Üç yerinden bıçaklanan Samet Şahin’in aldığı bıçak darbelerinden biri ciğerine denk geldi. Azat Çelik karın bölgesinden 2 bıçak darbesi ile yaralanırken kavgayı ayırmaya çalışan Samet Şahin’in abisi Cevat Şahin de olayda iki yerinden bıçaklandı. Yaralılardan Cevat Şahin’in 32 gün sonra askere gideceği öğrenildi. Ciğeri delinen, 4 yerinden bağırsağı delinen Samet Şahin’in ise hayati tehlikesinin bulunduğu, Azat Çelik’in de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10