Kanser hastaları ve yakınları için fidanları toprakla buluşturdular

İstanbul'da faaliyet gösteren Bristol-MyersSquibb Türkiye çalışanları, 23-27 Eylül tarihleri arasında 5.sinin gerçekleştiği 'Bristol-MyersSquibbHasta Haftası' kapsamında Çevre ve KültÃ?

Bölgede Gündem 25.09.2019 19:13:00 0
Kanser hastaları ve yakınları için fidanları toprakla buluşturdular

İmmüno-onkolojik tedavilerin Türkiye’ye kazandırılmasında öncü bir rol üstlenen Bristol-MyersSquibb Türkiye (BMS), çalışanlarının kanser hastalarının yanında olduğunu hissetmeleri adına her yıl eylül ayının üçüncü haftasında düzenlendiği ‘Hasta Haftası’ aktivitelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

ETKİNLİK DÜZENLENDİ

 

23-27 Eylül tarihleri arasında bu yıl 5.si düzenlenen “Bristol-MyersSquibb Hasta Haftası” kapsamında BMS Türkiye, ÇEKÜL Vakfı iş birliğiyle, Silivri Çayırdere mevkii ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’nda hastalar adına fidan dikim etkinliği düzenledi. BMS Türkiye çalışanlarının yanı sıra Türk Tıbbi Onkoloji Derneği (TTOD) ve hasta derneklerinin bir araya geldiği etkinlikte dikilen fidanlarla “Bristol-MyersSquibb Umut Korusu”nu oluşturmak için ilk adım atıldı.

 

“İLK ADIMIMIZI ATTIK”

 

BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkçı; “Bu yıl Bristol-MyersSquibbHasta Haftası etkinliğimizin beşincisini gerçekleştirdik. BMS Türkiye ailesi olarak hastalara ve hasta yakınlarına olan sorumluluğumuzun farkındayız ve her zaman bu bilinçle adımlarımızı atmaya özen gösteriyoruz. Hastalar için çıktığımız bu zorlu yolda amacımız; sevgiyle gülümseyen yüzler ve geleceğe umutla bakan gözler görmek. ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları’nda kanser hastaları adına diktiğimiz fidanlarla “Bristol-MyersSquibb Umut Korusunu” nu oluşturmak için ilk adımımızı attık” dedi.

 

 

ÜÇ İLE ZİYARETTE BULUNACAKLAR

 

Zorlu süreçlerden geçen kanser hastalarının mücadelesine destek olmak, her zamanilk önceliğin hastalar olduğunu daha iyi anlatmak adına gerçekleştirilen “Bristol-MyersSquibbHastaHaftası”nda,BMS Türkiye çalışanları hafta boyunca hekimler öncülüğünde Tekirdağ, İzmir ve Diyarbakır onkoloji klinik ziyaretlerinde bulunaklarını kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10