Türkiye'nin en fazla mavi bayraklı şehri Tekirdağ oldu

Türkiye'deki en fazla Mavi Bayraklı sahillere sahip olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu konudaki ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Lüleburgaz'da düzenlenen Trakya ödül töreninde Türkiye'nin en

Tekirdağ 30.09.2019 16:22:00 0
Türkiye

Lüleburgaz’da düzenlenen törende ödülü teslim alan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkan Vekili Serap Uluç, burada yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesinin çevreye son derece duyarlı bir belediye olduğunu kaydederek “Biz tüm çalışmalarımızı vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir şehir sunmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Sahillerimize kazandırdığımız 8 Mavi Bayrak da bu çalışmalarımızın bir sonucudur. Trakya Ödül Töreni yetkililerine bize layık gördükleri ödül için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“TEMİZ VE YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR SUNMAK”

 

Mavi bayrağı kazanmanın çok zor olduğunu kaybetmenin ise çok kolay olduğunu kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Biz, bu kolayı zor hale getirecek ve Tekirdağ'ın Türkiye'nin turizmde en önemli şehirleri arasına taşıyacağız. Tüm amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve yaşanılabilir bir şehir sunmak” şeklinde konuştu.

 

Haber/ Melek Elma


0282 726 91 91
0282 747 65 10