Kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor

Bu yıl ilk kez Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan kış spor kursları için kayıtlar devam ediyor. Yetkililer yaptıkları açıklamada " Müracaatlarımız belediyemiz halk masalarÄ

Çerkezköy 30.09.2019 17:10:00 0
Kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor

13 BRANŞTA KURS VERİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 1. Kış Spor Kursları, 5’i yetişkin 8’i çocuklar için olmak üzere toplam 13 branşta gerçekleştirilecek. Kış Spor Kursları için kayıtların 23 Eylül Pazartesi günü başladığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kayıtlarımız devam ediyor. Kış spor kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile belediyemiz halk masalarına başvurabilirler” dedi.

 

18 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLAR KATILABİLİR

 

Yetişkin kurslarının 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için verileceğini ifade eden Akay “ Step-Aerobik, Pilates, Yoga, Latin Dansları ve Halk Oyunları kurslarımıza 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız katılabilirler. Çocuklarımız için vereceğimiz Masa Tenisi, Taekwondo, Güreş, Judo, Futbol, Satranç ve Basketbol kurslarına 9 – 14 yaş arası öğrencilerimiz; Okçuluk kursumuza ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz başvurabilirler”diye konuştu.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 4 EKİM

 

Kış Spor Kurslarının ücretsiz olduğunu ve isteyen tüm vatandaşların kurslardan faydalanabileceğini kaydeden Akay, kurslara katılım başvuruları süresinin 4 Ekim Cuma günü mesai saati sonunda sona ereceğini ifade etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10