Yabancı öğrencilerine sertifikaları verildi

Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde her ülkede gençlerin bisiklet kullanım oranını arttırmak için FİT Group davetlisi olarak 5 farklı ülke

Çerkezköy 2.10.2019 16:24:00 0
Yabancı öğrencilerine sertifikaları verildi

İngiltere, İtalya, Romanya, Yunanistan, Portekiz ve Türkiye’nin değişik vilayetlerinden Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı Destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde Çerkezköy’e gelen ve 1 hafta konaklayan gençlerin Perşembe günü evlerine döneceklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen toplam 33 gencimizi sanayinin gözbebeği kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

   Çerkezköy’de 1 haftadır misafir olan gençler ile sohbet eden, Çerkezköy Belediyesi’nin sosyo-kültürel etkinliklerini anlatan Bayram “Bu eğitim programında emeği geçen, katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Vahap Akay yoğun programı nedeni ile bugün aramızda değil. Size kendisinin selam ve sevgilerini getirdim. İnşallah Çerkezköy programınız güzel geçmiştir, memnun ayrılıyorsunuzdur kentimizden Ülkelerinize, evlerinize döndüğünüz zaman kentimizin, ülkemizin güzelliklerini çevreniz ile paylaşırsınız. Sizleri, arkadaşlarınızı ve ailelerinizi her zaman ülkemize bekleriz” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10