Çerkezköy'den Viranşehir'e kardeş eli

Özel Çerkezköy Uğur Okulları ' Bir Kalem Bir Defter' adlı yardım kampanyasında kardeş okullarına yardım eli uzattı. Okul öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladıkları kır

Çerkezköy 3.10.2019 14:46:00 0
Çerkezköy

Özel Çerkezköy Uğur Okulları  sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan Tevfik Fikret Kurtcan ilkokulu 3.sınıf öğrencilerine " Bir Kalem Bir Defter" kampanyası düzenlendi. 

 

KAMPANYA DÜZENLEDİLER

 

Sosyal Bilgiler öğretmeni Erdem Civelek koordinesinde Şanlıurfa  Viranşehir de bulunan Tevfik Fikret Kurtcan ilkokulu 3.sınıf öğrencilerine " Bir Kalem Bir Defter" kampanyası düzenlendi.  Düzenlenen proje kapsamında belirlenen kardeş sınıfın ihtiyaçlarına yönelik olarak yürütülen çalışmalarda öğrenci ve velilerin de desteğiyle eksikler tamamlandı. Hazırlanan kırtasiye malzemeleri ve kitaplardan oluşan koliler kilometrelerce uzakta onları bekleyen minik ellere doğru yola çıktı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ  

 

Kampanyanın sorumluluğunu üstlenen Sosyal Bilgiler öğretmeni Erdem Civelek yapılan bu kampanyaların öğrencilerin empati yeteneğini geliştirdiği ve hiç göremeyecekleri arkadaşlarına yardım etme çabalarından söz ederek bu tür projelere devam edileceğini vurguladı.Uğur Okulları Ortaokulu Müdürü Tuğba Zenginal “ Bu güzel projede yer alan uğurlu öğrencilerimize, Viranşehir’deki minik öğrencilere yardımlarını esirgemeyen değerli velilerimize ve kampanyaya destek veren değerli öğretmenlerimiz Erdem Civelek ve Selim Muren’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10