TSD Çerkezköy şubesi bin kase aşure dağıttı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda muharrem ayı dolayısıyla önceki gün dernek binası önünde vatandaşlara bin kase aşure dağıttı. Türkiye Sakatlar Derne?

Çerkezköy 3.10.2019 16:14:00 0
TSD Çerkezköy şubesi bin kase aşure dağıttı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda muharrem ayında aşure dağıttı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube başkanı Gülnur Kocaçınar,” Her yıl olduğu gibi dernek yönetimi olarak Muharrem ayımda geleneksel aşure dağıtımını bu yılda yapmış bulunuyoruz.Bu yılki aşuremiz Girit göçmenlerinden olan arkadaşımız tarafında yapıldı. Bu biraz daha malzeme olarak zenginleştirilmiş bir aşuredir. Aşure dağıtımında ve yapımında bizlere katkı ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Aşure dağıtımında dernek yönetimimizi yanı sıra kadın kollarımıza ve gençlik kolları başkanlarımız ve yönetimlerine de teşekkür ediyorum.”dedi.

 

MUHARRREM AYI BOLLUK VE BEREKET AYIDIR

 

Dernek Başkanı Kocaçınar, “Bu ay, Hz. Peygamber (s.a.s.) tarafından Allah’ın ayı diye nitelendirilmiştir. Bu niteleme Muharrem ayının faziletine, ilahî feyz ve bereketinin bolluğuna işarettir. Dolayısıyla bu ay bereket ve bolluk ayıdır.Ayrıca bu ayda insanlarımız  normal zamanların dışında  birbirleriyle daha sık bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olurlar. Aşure dağıtımını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirecektik ama bugüne kısmet oldu” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10