Engelli kardeşlerimizin de spor yapması için çalışma başlattık

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz, kulüp bünyesinde engellilerinde spor yapmaları için çalışma başlattıklarını belirtti.Yılmaz, "İlçemiz genç

Çerkezköy 4.10.2019 17:18:00 0
Engelli kardeşlerimizin de spor yapması için çalışma başlattık

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz, kulüp bünyesinde engellilerinde spor yapmaları için çalışma başlattıklarını belirtti.Yılmaz, “İlçemiz gençlerini sporun her alanında engelli engelsiz spor yapmalarını sağlamak ve bu nedenle gençlerimizin hem sağlıklı yetişmelerini hemde kötü alışkanlıklardan kurtarmak için çalışıyoruz” dedi.

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz, kulüp bünyesinde engellilerinde  spor yapmalarını sağlayacaklarını ve bu konu da çalışmalarının olduğunu belirtti. Yılmaz, “Tekerlekli Sandalye Basketbol, Futbol takımı,Voleybol, yada Masa Tenisi gibi bu dört branştan önce bir yada iki branşı faaliyete geçirmeyi planlıyoruz ve bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Kısa sürede engelli kardeşlerimizin de kulübümüzde spor yapmalarını sağlayacağız. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan birer potansiyel engellidir.Her sağlıklı insan gibi engelli kardeşlerimiz de spor yapabilir.” dedi.

 

AMACIMIZ GENÇLERİMİZİN SPOR YAPMALARINI SAĞLAMAK

 

Yılmaz, “İlçemizdeki gençlerimizin kötü alışkanlık edinmemeleri ve kötü alışkanlıkları olanları da o alışkanlıklarından kurtarmak ve spora teşvik etmek için bizlere bu konuda düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz. Amacımız ilçemiz gençlerini sporun her alanında engelli engelsiz spor yapmalarını sağlamak ve bu nedenle gençlerimizin hem sağlıklı yetişmelerini hem de kötü alışkanlık edinmemeleri için spor yapmaları için çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10