Evimizde Lüleburgazspor'u geçemedik 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta üçüncü hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde puansız Lüleburgazspor'u konuk etti. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen ?

6.10.2019 18:24:00 0
Evimizde Lüleburgazspor

1911 Çerkezköy Doğanspor ligin üçüncü hafta karşılaşmasında konuk ettiği Lüleburgazspor’u taraftarı önünde geçemedi. 


ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI 


Pazar günü saat 15.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Emrah Asil Büyükyıldırım yönetirken, yardımcılıklarını ise Semih Koca, Ömer Okumuş ve Yaşar Demir yaptı. 
Karşılaşmaya temsilcimiz Mert, Buğra, Sinan, Feyzullah, Selim, Tuna, Utku, Yusuf Özkan, Yusuf Apaydın, Kadir Mert ve Burak kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Lüleburgazspor ise Tunahan, Cihan, Berat, Yusufcan, İdris, Buğra, Yunus, Kadir, Hakan, Tahir ve Abdülkadir ilk onbiri ile çıktı. 


TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ 


Maça her iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterirken, ilk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. Maçın ilk önemli pozisyonu 18’inci dakikada gelişti. Lüleburgazspor savunmasının hatasında Burak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Pozisyonu kaybolan Burak topu Kadir’e verdi. Kadir’in vuruşunda ise savunma araya girerek topu kornere gönderdi. 25’inci dakikada hızlı gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Yusuf’un vuruşunu kaleci Tunahan aynı güzellikle kornere gönderdi. 27’inci dakikada sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Utku’nun ortasında ceza sahası içinde Kadir topa dokunamadı. 


İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI 


30’uncu dakikada Lüleburgazspor’da rakibine sert müdahalede bulunan Abdülkadir sarı kart ile cezalandırıldı. 34’üncü dakikada 1911 Çerkezköy Doğanspor sol kanattan hızlı geldi. Buğra çalımlarla sol kanattan ilerledi. Ceza sahası içine gönderdiği topta müsait pozisyonda Burak topu üstten auta attı. 42’inci dakikada ise sağ kanattan gelişen atakta Burak’ın indirdiği topta Sinan’ın vuruşu yandan auta çıktı. İlk devrenin uzatma dakikalarında 1911 Çerkezköy Doğanspor’un kazandığı kornerde yaşanan karambolde top iki kez direkten döndü. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı. 


GOL YUSUF’TAN GELDİ 


Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili oldu. Özellikle sağ kanattan etkili bindirmeler yapan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın 59’uncu dakikasında golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Lüleburgazspor kalecisi Tunahan topu uzaklaştıramadı. Ceza sahası dışında topla buluşan Yusuf kalecinin önde olduğunu görerek şık bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve 1911 Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi. 


BERABERLİK GOLÜ TAHİR’İN ŞIK GOLÜYLE GELDİ 


Gelen golle birlikte büyük moral bulan 1911 Çerkezköy Doğanspor golden bir dakika sonra Burak ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi. 62’inci dakikada Lüleburgazspor’da Abdülkadir’in yerine miçi lakapçı Deniz Sert oyuna girdi. 68’inci dakikada ise konuk ekip Lüleburgazspor beraberlik sayısını buldu. Orta alandan hızlı çıkan Lüleburgazspor’da Deniz Sert’in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Tahir şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. 

 

 


BURAK ZOR OLANI BAŞARDI 


Üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda yeniden galibiyet golünü aradı. 74’üncü dakikada sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Selim’in pasında Burak altı pas üzerinde zoru başararak topu üstten auta attı. 1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın 77’inci dakikasında iki oyuncu değişikliğine gitti. Golü atan Yusuf Apaydın’ın yerine Mert Ekici girerken, Utku’nun yerine ise Yunus Demir oyuna dahil oldu. 


GALİP GELEMEDİK 


78’inci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Tuna’nın vuruşu üstten auta gitti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da 79’uncu dakikada altı pas üstünde topla buluşan Kadir topu üstten auta gönderdi. 82’inci dakikada hızlı gelişen Lüleburgazspor atağında Deniz Sert topu ağlara gönderirken, karşılaşmanın hakemi Emrah Asil Büyükyıldırım Deniz Sert’in Sinan’a faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.Lüleburgazspor’da günün etkisiz isimlerinden Hakan Tice 84’üncü dakikada oyundan çıkarken yerine ise Kadir dahil oldu. Galibiyet golü için taktik değiştiren 1911 Çerkezköy Doğanspor’da 88’inci dakikada Kadir’in yerine Mustafa gol umudu olarak oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. 1911 Çerkezköy Doğanspor bu beraberlik ile puanını 2 yaparken, Lüleburgazspor ise bu sezonun ilk puanını almasını bildi. 


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10