Kapaklı Sitespor 3'te 3 yaptı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren Kapaklı Sitespor, kendi evinde güçlü rakibi 100.Yılspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan Kapaklı Sitespor karşıl

6.10.2019 19:06:00 0
Kapaklı Sitespor 3

Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor Erdal, Doğukan, Muhammed, Hasko, Gurur, Abdülmelik, Numan, Serdar, Mustafa, Serkan ve Mert ilk onbiri ile başladı. Konuk takım 100. Yılspor ise Muhammed, Özkan, Kubilay, Ahmet, Muhammet, Uğur, Fatih, Tolunay, Rıdvan, Batuhan ve Tufan ilk onbiri ile oynadı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Maça iyi başlayan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Numan’ın şık golüyle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklı Sitespor golden iki dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında Numan rakip defans tarafından ceza sahası içinde düşürüldü. Kazanılan penaltı vuruşunu Serkan Akyüz gol ile sonuçlandırarak Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

İlk 11 dakikada gelen iki golle birlikte karşılaşmada iki farklı üstünlüğü yakalayan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Konuk ekip 100.Yılspor 23’üncü dakikada Özkan ile bir gol bularak umutlandı.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İKİ KIRMIZI KART ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde saha zaman zaman karıştı. 59’uncu dakikada iki takım oyuncuları arasında saha elektriklenirken karşılaşmanın hakemi 100. Yılspor’dan Tolunay ve Kapaklı Sitespor oyuncusu Gurur kırmızı kart gösterdi. Bu pozisyonda hakem 100.Yılspor kalecisi Erdal’a ve 100. Yılspor futbolcusu Batuhan’a ise sarı kart gösterdi.

 

DOKUZ PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda birer eksik ile oynarken, taraftarı önünde oynayan Kapaklı Sitespor kontrolü elinden bırakmadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklı Sitespor bu galibiyet ile üçüncü maçından da galibiyet ile ayrılırken, 100.Yılspor ise bu sezon ki ilk mağlubiyetini alarak dört puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10