Çerkezgücü deplasmandan puansız döndü

Tekirdağ 1.Amatör Küme C grubunda ilk üç maçını kazanarak haftaya lider durumda giren Çerkezgücüspor hafta sonu deplasmanda Çorlu Pazarspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya ko

7.10.2019 16:22:00 0
Çerkezgücü deplasmandan puansız döndü

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubunda haftanın maçında Çorlu Pazarspor Çerkezgücüspor’u farklı geçti.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

 

Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çorlu Pazarspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla etkili olan ev sahibi ekip Çerkezgücüspor savunmasının hatasını iyi değerlendirerek karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan ev sahibi ekip ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 2-0 önde tamamladı.

 

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

 

İlk devreyi iki farklı mağlup kapatan Çerkezgücüspor ikinci devre farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. İkinci devrenin ilerleyen bölümlerinde bir gol daha bulan Çorlu Pazarspor skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorlu Pazarspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezgücüspor bu mağlubiyet ile dokuz puanda kalırken, Çorlu Pazarspor ise üçte üç yaparak puanını dokuz yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10