BAL'da 3.hafta geride kaldı

Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor yer aldığı BAL 11'inci Grup'ta 3'üncü hafta 7 karşılaşma ile geride kaldı. İlk 2 maçta galip gelerek 6 puanla haftaya lider olarak giren iki takımdan Bigaspor, Başiskele

8.10.2019 13:22:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanırken, zirvede yer alan takımlar puan kaybı yaşadılar.

 

BİGASPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Haftaya lider durumda giren Bigaspor deplasmanda Başiskele Doğantepespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın 11. dakikasında Serhat’ın gönderdiği uzun topu Kerem karşıladı. Kerem defansın hatasından faydalanarak kaleciyi de geçerek golü attı. Başiskele Doğantepespor Kerem’in attığı golle Bigaspor karşısında 1 0 öne geçti. Ev sahibi ekip 13’üncü dakikada Kerem’in uzaktan mükemmel golü ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Onur küçük topu havalandırarak Mehmet Yılmaz’a gönderdi. İkili mücadelede Mehmet yerde kaldı ve hakem faul verdi. Bigaspor’un serbest vuruş atışını Aydın Kuzu kullandı. Ceza sahasına gönderilen topa Mehmet Yılmaz vurdu, top kaleciden döndü. Emrah Duman topu tamamlayarak farkı bire indirdi. Karşılaşmanın 62. dakikasında Burhan Dağcı topu ceza sahasına doğru gönderdi. Gökhan pasını verdi. Aydın Kuzu vurdu ve gol oldu. Bigaspor Aydın Kuzu ile beraberliği yakaladı. Maçın 72. dakikasında Emre topu Emrah’a bıraktı. Emrah topu yaklaşık 35 metreden ceza sahasına doğru gönderdi ancak top kalecinin üstünden kaleye gitti ve gol oldu. Bigaspor 2 0’dan skoru 3 2’ye giderdi. 2-0 galibiyetten 3-2 mağlup duruma düşen ev sahibi ekip oyundan kopmayarak 82’inci dakikada Taner ile beraberliği buldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sonuçlandı. Bu sonuçla Bigaspor puanını 7 yaparak liderliğini sürdürürken, Başiskele Doğantepespor ise puanını dört yaptı.

 

EVİMİZDE LÜLEBURGAZSPOR’U GEÇEMEDİK

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta üçüncü hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde puansız Lüleburgazspor’u konuk etti. Maça her iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterirken, ilk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. 1911 Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili oldu. Özellikle sağ kanattan etkili bindirmeler yapan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın 59’uncu dakikasında golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Lüleburgazspor kalecisi Tunahan topu uzaklaştıramadı. Ceza sahası dışında topla buluşan Yusuf kalecinin önde olduğunu görerek şık bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve 1911 Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi. 68’inci dakikada ise konuk ekip Lüleburgazspor beraberlik sayısını buldu. Orta alandan hızlı çıkan Lüleburgazspor’da Deniz Sert’in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Tahir şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. 1911 Çerkezköy Doğanspor bu beraberlik ile puanını 2 yaparken, Lüleburgazspor ise bu sezonun ilk puanını almasını bildi.

 

TEKİRDAĞSPOR MUSTAFA İLE GÜLDÜ

 

Haftaya üç puanla giren Tekirdağspor deplasmanda puansız Vizespor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Tekirdağspor 4’üncü dakikada Mustafa Topuz ile bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan konuk ekip Tekirdağspor 32’inci dakikada Mustafa ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopmayan ev sahibi Vizespor 37’inci dakikada Tekirdağspor savunmasının hatasını iyi değerlendirerek Faik Can Ergin ile farkı bire indirdi. İlk devresi Tekirdağspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Vizespor taraftarının desteği ile ataklar geliştirdi. Vizespor savunmasını az adamla yakalayan konuk ekip Tekirdağspor 85’inci dakikada Musatfa Topuz ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat oyun sergileyen Tekirdağspor günün başarılı ismi Mustafa’nın attığı dördüncü golle birlikte karşılaşmadan da 4-1 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile Tekirdağspor puanını 6 yaparak ikinci sıraya yükselirken, Vizespor ise üçüncü hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

BOZCAADASPOR ÜÇ PUANI ALMAYI BAŞARDI

 

Bozcaadaspor, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle başladığı zorlu lig maratonunda bu hafta kendi evinde konuk ettiği Karamürselspor’u 2-1 mağlup etti.Bozcaada 20 Eylül Stadyumunda oynanan müsabakada Bozcaadaspor galibiyete ilk yarıda attığı 2 golle ulaştı. Bozcaaadspor aldığı bu galibiyetle 6 puana ulaştı ve ligde 4. lüğe yükseldi. Her iki yarıda da üstün bir oyun anlayışı ile rakip sahada etkili bir oyum kuran ve organize ataklarla rakip sahada birçok gol pozisyonu yakalayan Bozcaaadspor, 14. Dakikada Ferhan ve 40 dakikada penaltıdan Mert Güneş’le bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarının uzatma dakikalarında Karamürsel bir gol atınca ilk yarı 2-1 Bozcaadaspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da rakibine oranla daha üstün oyun oynayan Bozcaaadaspor bu etkili oyununu golle süsleyemeyince müsabaka 2-1 Bozcaadaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

EDİRNE DERBİSİNDE GÜLEN EDİRNESPOR OLDU

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11’inci grupta mücadele eden Edirnespor, Edirne derbisi olarak adlandırılan Uzunköprüspor karşısında ligdeki ilk 3 puanıyla tanıştı. Karşılaşmanın 23’üncü dakikasından Serdal Öz’ün attığı gol ile Uzunköprüspor’u evinde 1-0 yenmeyi başaran Edirnespor, derbiden gülen taraf oldu. İki takım taraftarlarının da ilgi gösterdiği karşılaşmaya etkili başlayan Edirnespor 23’üncü dakikada Serdal Öz’ün ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.Gelen golle birlikte moral bulan Edirnespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Uzunköprüspor ise beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Edirnespor bu skor ile ligdeki ilk galibiyetini elde ederek puanını beş yaparken, Uzunköprüspor ise üç puanda kaldı.

 

ALİBEYKÖYSPOR ÜÇ PUAN İLE TANIŞTI

 

Alibeyköyspor ise İstanbul derbisinde Arnavutköy Belediyespor’u konuk etti. Maça iyi başlayan ev sahibi ekip 10’uncu dakikada Safa Çağlar’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Arnavutköy Belediyespor ise beraberlik için gol aradı. İlk devreden bir gol çıkan karşılaşmanın ikinci devresinde Uğur İmir ile bir gol daha bulan Alibeyköyspor farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda Selahattin Enes Kılıç ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Arnavutköy Belediyespor ligdeki ilk mağlubiyetini alarak altı puanda kaldı.

 

GOL SESİ ÇIKMADI

 

Bölgesel Amatör Lg 11.Grupta oynanan Çengelköyspor ve Ortaköyspor arasındaki karşılaşma 0-0 sona erdi. Beykoz Çavuşbaşı Muhammed Hanef Dlmaç Stadında oynanan maçta Ortaköyspor, Yunus Doğan’ın 77.dakikada ikinci sarı kartı görmesinden dolayı atılmasıyla on kişi bitirdi. Karşılaşmanın 42’inci dakikasında rakibinin dirseğinin kafasına gelmesi sonucu sakatlanan Ortaköysporlu Samet Semiz tedavi edildive 24 yaşındaki futbolcu kafasında sargı ile 90 dakikayı tamamladı. Ligde oynadıkları iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlkleri bulunan iki takımın maçında vasatı geçmeyen bir futbol ortaya koydukları maçta gol ses çıkmadı ve Çengelköyspor ve Ortaköyspor puanlarını 5 yaptılar.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10