TSD Yönetimi Kaynaşma ve Dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi,Dernek kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte önceki akşam saat 19:00'da Etbeyi Kasap ızgara Restaurant'ta düzenlenen kaynaşma  ve day

Çerkezköy 8.10.2019 16:07:00 0
 TSD Yönetimi Kaynaşma ve Dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Düzenlenen yemekğe Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, Başkan Yardımcısı Gülhan Yavuz dernek yönetimi, Kadın Kolları Başkanı İnci Engirli ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Tuğba Arslan ve yönetimi katıldı.

 

 BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIMAK İÇİN BU YEMEĞİ DÜZENLEDİK

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar  yemekte yaptığı konuşmada “Bu akşam burada dernek yönetimi olarak dernek kadın kollarımız ve gençlik Kollarımız ile birlikte kaynaşmak ve dayanışma yemeği düzenlemiş bulunmaktayız.  Dernek yönetimi olarak amacımız birlik ve beraberlik içinde çok daha iyi işler yapmamız adına tanışarak birbirimizi daha iyi tanımak ve bir birini tanımayan arkadaşlarımızı da birbirleriyle tanıştırmak adına bu yemeği organize ettik. Yemeğe katılan yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum”dedi.

 

 GÜLHAN YAVUZ’A ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

 TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar konuşmasının ardından Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi olan ve rahatsızlığını atlatan dernek  başkan yardımcısı  Gülhan Yavuz’’a geçmiş olsun dedi ve söyle devam etti, “Dernek başkan yardımcımız Gülhan yavuz’da bu akşam bizlerle olmasından dolayı mutluyuz kendisi sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir aramızda yoktu.Gülhan arkadaşımız bizim hem yol arkadaşımız hem gönüldaşımız hem de başkan yardımcımız. Kendisiyle her zaman gönül birlikteliği yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyorum.İyiki varlar” dedi. Kocaçınar konuşmasının ardından dernek yönetimi adına Gülhan Yavuz’a bir buket çiçek takdim etti ve iyi dileklerinde bulundu.   

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10