ÇOSB futbol ve tenis turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvalarının başarılı takımlarÄ?

9.10.2019 16:05:00 0
ÇOSB futbol ve tenis turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Ödül törenine; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

 

FUTBOLDA 21 TAKIM YER ALDI

 

Heyecanlı ve çekişmeli anların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 14’üncüsü, Tenis Turnuvası’nın ise 13’üncüsü düzenlendi. Futbol Turnuvası’nda  Hattat Traktör, Vem İlaç, Hema Endüstri, Pharmactive, GF+Hakan Plastik, Hyosung, Act Metal, Pehlivanoğlu, Akbaş Tekstil, Akplas, Coko-Werk, 3M, İstanbul Boya, Bross, Vira Kimya, Deva-2, Uğurteks, Bony, Koçak Farma, Teverpan, Deva-ÇK-1 takımları mücadele etti. Tenis turnuvasına da yoğun ilgi gösterilirken, beş ayrı kategoride yapılan turnuvada bayanlar kategorisinde 14, yeni başlayan erkekler kategorisinde 22, ileri seviye erkekler kategorisinde 21, karışık çiftler kategorisinde 14, çift erkekler kategorisinde ise 10 çift yer aldı.

 

 

FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU HATTAT TRAKTÖR

 

Futbol Turnuvasında oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen grup maçlarından sonra çeyrek final karşılaşmaları yapıldı. Turnuvada Hema Endüstri üçüncü olurken, finalde Hyosung Futbol takımını 6-1 mağlup etmeyi başaran Hattat Traktör turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada 70 golle gol kralı Hattat Traktör takımından Özay Özbek oldu. Turnuvanın en celtinmen takımı Vira Kimya olurken, yılın kalecisi ise Hema Endüstri takımından Uğur Akyıldız oldu.

 

TENİS TURNUVASINDA DERECE YAPANLAR

 

Tenis turnuvasında bayanlar kategorisinde Helina Graystone birinci olurken, Nevin Baykal ise ikinci oldu. Yeni başlayan erkekler kategorisinde Şener Kökçak birinci, Lami Akarsu ikinci, karışık çiftler kategorisinde Göktuğ Seyhan – Helina Graystone çifti birinci olurken, Nevin Baykal-Alper Yavuzcan çifti ise ikinci oldu. Çift erkekler kategorisinde ise Göktuğ Seyhan- Barış Annayew birinci, Alper Yavuzcan-Emircan Gündoğan çifti ikinci oldu.

 

 

DERECEYE GİRENLERİN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Ödül töreninde konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler “ Bu yıl futbolda 14’üncüsü, teniste 13’üncüsünü düzenlediğimiz turnuvaya katılan firmalara, firma temsilcilerine ve sporcuları tebrik ediyorum” diye konuştu. Sözdinler’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda dereceye girenlere kupalarını ve ödüllerini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler verirken, tenis turnuvasında dereceye girenlerin ödüllerini ise ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan verdi.  Törende ayrıca turnuva komite üyelerine ve futbol turnuvası hakemlerine sağladıkları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10