Çerkezköy'ün gelişimine katkı sağlamak için platform oluşturdular

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği, Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği, Çerkezköy Tokatlılar Derneği, Tekirdağ Anda Vefa Derneği, Çerkezköy Erzurumlular Derneği, Çerkezköy Malatyalı

Çerkezköy 9.10.2019 17:16:00 0
Çerkezköy

STK Platform üyelerinden Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği başkanı Murat Akay, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Bünyamin Demir, Anda Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Tokgöz Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş’e STK’lar olarak oluşturdukları platform hakkında bilgi verdiler.

 

 ÇERKEZKÖY İÇİN BİR ARADAYIZ

 

Gazetemizi dün saat 11.00’de ziyaret eden Çerkezköy Hemşeri Dernekleri oluşumu Platformu üyeleri gazeteci Şaban Kardeş ile konuşarak oluşturulan STK platformu hakkında bilgi verdiler. Platform üyesi Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Çerkezköy’deki STK olarak bizler zaman zaman bir araya gelerek Çerkezköy’e nasıl daha fazla katkı sağlarız diye görüş alışverişinde bulunuyorduk. Her dernek kendi bünyesinde de katkı sağlamaya çalışıyor. Ancak Çerkezköy’ün gelişimine hepimizin birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda çok daha fazla katkı sağlayacağımızı düşündük. Zaten bu yönde de bazı derneklerimizin çalışmaları varmış ve 12 dernek bir araya gelerek bu platformu kurduk. Diğer derneklerde platformumuzda yer alacaklar. Ne kadar STK fazla olursa yapacağımız çalışmalarda o kadar ilçemizin yararlanacak. Her ay bir araya gelerek yapacağımız toplantılarda ne gibi çalışmalar yapacağımızı kararlaştırarak hayata geçireceğiz. Ayrıca toplumsal olaylara da tepki vereceğiz. 29 Ekim’de ilçemizde STK’lar arasında bir futbol turnuvası düzenleyeceğiz.

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor kompleksi futbol sahasında oynanacak turnuvada 30 takım yer alacak” dedi. Akay, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı da ziyaret ederek oluşturdukları STK oluşum platformu hakkında bilgi verdiklerini kaydetti.

 

“ÇERKEZKÖY’E KALICI BİR KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLIYORUZ”

 

Çerkezköy STK Oluşum Platformu üyesi Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu’da, “Çerkezköy’deki hemşeri dernekleri olarak bizler yaşadığımız Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar ile kalıcı bir katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçse de ülkemize ve yaşadığımız ilçemiz Çerkezköy’e katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Çerkezköy Türkiye’nin mozaiğidir. İşimiz aşımız burada buraya katkı sağlamak bizlerinde başlıca görevidir. Bizler Çerkezköy’ü çok seviyoruz.Çerkezköy’ün dinamiklerinden olan STK olarak bizlerde Çerkezköy’ün gelişimine  ve daha iyi yerlere gelmesi için  üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Dolayısıyla STK platformu olarak bizler Çerkezköy bilinçinin yaygınlaşması ve oluşmasını sağlayacağız.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10