Komşu kavgası kanlı bitti

Çerkezköy Bağlık mahallesi kümeevler mevkiinde iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Pompalı tüfeğin de kullanıldığı kavgada aynı aileden beÅ

Çerkezköy 11.10.2019 14:30:00 0
Komşu kavgası kanlı bitti

Olay Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre at arabasının park nedeniyle çıktığı öğrenilen olayda iki ailenin sözlü tartışması kavgaya dönüştü. Olayda Erdoğan K. kavga ettiği ailenin üyelerinin üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, olayda yaralanan Canan Bayduncu, Ahmet Bayduncu, Yaşar Demirel ve bir yaşındaki A.B ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kavga olayının ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayda durumları ciddi olan Canan ve Ahmet Bayduncu ise Çerkezköy Devlet Hastanesindeki ilk tedavilerinin ardından Çorlu’ya sevk edildi. Beş kişinin yaralandığı olayla ilgili şüpheli Erdoğan K. gözaltına alınırken, polis çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10