BAL 11.grupta dördüncü hafta heyecanı yaşanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda dördüncü hafta karşılaşmaları oynanacak. Ligde iki puanı bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda puansız Vizespor'a konuk olacak. Ligde lide

11.10.2019 15:29:00 0
BAL 11.grupta dördüncü hafta heyecanı yaşanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu 7 karşılaşma oynanacak.

 

TEMSİLCİMİZDE HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligde oynadığı üç karşılaşmada iki puan toplayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda puansız Vizespor’a konuk olacak. Vize Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Ufuk Demircioğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Mustafa Poyraz, Ali Gün, Hakan Tezcan yapacak. Hafta içinde yaptığı hazırlıklarla zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde hedef üç puan. Ligde kendi evlerinde oynadıkları karşılaşmalardan şansız puan kayıpları ile ayrıldıklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor Teknik Direktörü Sefa Davarcı “ Bu hafta deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizi mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz. Maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladık” dedi.

 

HAFTANIN MAÇI BİGA’DA

 

Haftaya yedi puan ve averajla ilk sırada giren Bigaspor ise beş puanda bulunan Edirnespor’u evinde konuk edecek. Haftanın en önemli karşılaşması Biga’da oynanırken, zorlu karşılaşmayı ise Muhammed Ömür yönetecek. Ömür’ün yardımcılıklarını ise İbrahim Tokuç, Uğurcan Fidan, Ali Can Özışık yapacak.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE

 

İlk hafta evinde mağlup olan ve son iki haftada yakaladığı çıkış ile puanını altı yaparak haftaya ikinci sırada giren Tekirdağspor ise evinde geçtiğimiz hafta ilk üç puanı alan Alibeyköyspor’u konuk edecek. Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmada Batuhan Kösem, Alp Berkant Koray, Melih Tan, Engin Ferik hakem triosu görev alacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Haftaya averajla üçüncü sırada giren Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü evinde Başişkele Doğantepespor’u konuk edecek. Ligde Başişkale Doğantespor’un ise dört puanı bulunuyor. Tolga Tuna, Semih Kocaman, Toprak Çağlar, Alper Cesur hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü Bolluca Stadyumunda saat 15.00’de oynanacak. Beş puanı bulunan İstanbul temsilcisi Ortaköyspor ise geçtiğimiz hafta Çerkezköy deplasmanından aldığı bir puan ile moral bulan Lüleburgazspor’u konuk edecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Stadyumunda oynanacak ve saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmada Oğuz Karabağ düdük çalacak. Karşılaşmada Karadağ’ın yardımcılıklarını ise Erdinç Tufan, Erdenay Çıtıroğlu ve Burak Akyel yapacak. Dört puanı bulunan Karamürselspor ise beş puanlı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Karamürsel stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Erkan Yegin, Harun Günaydın, Görkem Alemdar ve Mülazım Argız hakem triosu görev alacak. Haftanın bir diğer zorlu karşılaşmasında ise üç puanı bulunan Uzunköprüspor evinde altı puanı bulunan Bozcadaspor’u konuk edecek. İlkay Selçik, Akın Aydemir, Kaanhan Argüt ve Ahmet Can hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü Uzunköprü Ergene Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma ise bütün karşılaşmalarla birlikte 15.00’de başlayacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10