Kapaklıspor içerde, Sitespor dışarıda oynayacak

Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligde dördüncü hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Oynadıkları üç karşılaşmada da galip ayrılarak zirvede yer alan Kapaklıspor evinde güçlÃ?

11.10.2019 16:51:00 0
Kapaklıspor içerde, Sitespor dışarıda oynayacak

Tekirdağ Süper Amatör ligde hafta sonunda zirveyi yakından ilgilendirdiği kadar alt sıraları da ilgilendiren önemli karşılaşmalar oynanacak.

 

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Dokuz puan ve averajla ilk sırada haftaya giren Kapaklıspor evinde altı puanda yer alan Çorlu Kültürspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Hafta sonunda zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban “ Oynadığımız üç karşılaşmadan da galip ayrılarak lider durumda yer alıyoruz. Oynadığı iki maçtan da galip ayrılan güçlü rakibimiz karşısında taraftarımız önünde üç puan istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

KAPAKLI SİTESPOR DEPLASMANDA

 

Aynı puana sahip ve ikinci sırada yer alan Kapaklı Sitespor ise deplasmanda üç hafta sonunda puanla tanışamayan Ergenegücü Ulaşspor’a konuk olacak. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 16.30’da başlayacak. Maça mutlak üç puan parolası ile çıkmak istediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Oynadığımız üç karşılaşmadan da galip gelerek lige müthiş bir başlangıç yaptık. Bu hafta ise zorlu Ergene deplasmanına çıkacağız. Puanı bulunmayan rakibimiz karşısında hata yapmayarak galip gelmek istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Dokuz puanla üçüncü sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda 100.Yılspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta zorlu karşılaşmanın ardından Kapaklı Sitespor’a mağlup olan 100.Yılspor’un ligde dört puanı bulunuyor. Namık Kemal Üniversitesi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de oynanacak. Ligde dört puanı bulunan Şarköyspor ise hafta sonunda ligden çekilen Ahimehmet Gençlikspor’u galibiyeti ile puanını yedi yapacak. Ligde orta sıralarda yer alan Muratlı Belediyespor ise evinde 1461 Karadenizspor karşısında üç puan arayacak. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

Ligde puanı bulunmayan Vakıflar Güvenspor ise evinde zirve mücadelesi veren Saray Belediyespor’u konuk edecek. Ulaş Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.45’de başlayacak. Çorluspor 1947’nin bay geçeceği haftada ise Malkara derbisinde Malkara 14 Kasımspor ile Sağlamtaşspor Malkara sahasında üç puan mücadelesi verecek. Malkara Stadyumundaki karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10