İhtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürüyor

Çerkezköy'de 'Bir Çocuk Sevindir' isimli yardım kampanyası ile birçok hayırseveri buluşturan ve ihtiyaç sahibi çocukların kırtasiye ve okul ihtiyacının karşılanmasını sağlayan

Çerkezköy 14.10.2019 14:59:00 0
 İhtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürüyor

Çerkezköylü hayırsever vatandaş Yılmaz Soydan bir süre önce kendi imkanları ile başlattığı ‘bir çocuk sevindir kampanyası’ ile dar gelirli ailelerin okula giden çocuklarına giysi ve kırtasiye yardımı yapmaya devam ediyor.

 

İNTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİ KARDEŞLARİMİZİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUM

 

Çerkezköylü hayırsever Yılmaz Soydan, “Bir yılı aşkın kendi imkanlarım ve hayırseverlerimizin de katkı ve destekleri ile devam ettirdiğim ‘Bir çocuk sevindir kampanyası’ projem ile Çerkezköy’de olduğu gibi Trakya bölgesinde 200 dar gelirli ailelerin okula giden çocuklarına giysi ve kırtasiye yardımında bulundum. Daha öncede Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Işıklar İlkokulunda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimiz için kırtasiye,giysi ve okulun badana boyası içinde boya yardımında bulunmuştum. Geçtiğimiz günlerde  50 öğrenciye  hayırseverlerimizin katkılarıyla Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi Işıklar ilkokulu ve Ceylanpınar ilkokulu olmak üzere iki okula da eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için kolileri kargo ile gönderdik. Okul yönetimi beni telefonla arayarak kargoların öğrencilere ulaştığını söyledi. Bu kampanyada kırtasiye yardımında katkı sağlayan ve  öğrenci kardeşlerimize kırtasiye kolilerinin ulaşmasına katkı sağlayan hayırseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Katkı ve destek veren herkesten Allah razı olsun”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10