Azcan ve Yüksel ailesinin mutlu günü

Çerkezköy'ün köklü ailelerinden olan Çerkezköylü iş adamı Tuncay Azcan'ın oğlu Emir Azcan önceki akşam Lemar Düğün Salonunda yapılan muhteşem düğün ile Nuh Yüksel'

Çerkezköy 14.10.2019 15:51:00 0
 Azcan ve Yüksel ailesinin mutlu günü

Önceki akşam Lemar Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğüne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Azcan, Yüksel ve Atay ailelerinin yakınları, iş adamları ve kalabalık bir davetli kitlesi katıldı. Gerçekleştirilen takı töreninin ardından genç evliler Tuğçe-Emir Azcan çifti düğün pastasını alkışlar eşliğinde kesti.

 

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Tuğçe-Emir Azcan çifti çalan müzik eşliğinde aileleri,akrabaları ve arkadaşları ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar Trakya havaları ile coştular. Tekirdağ ve Trakya havaları ile oynayarak gönüllerince doyasıya eğlendiler. Azize-Tuncay Azcan ve dünürleri Serap Atay-Nuh Yüksel düğün boyunca davetliler ile yakından ilgilendiler. Azize- Tuncay Azcan ve dünürleri Serap Atay- Nuh Yüksel çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirttiler. Genç evliler Tuğçe-Emir Azcan çifti de mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ailelerine, akrabalarına, çocukluk arkadaşlarına, okul arkadaşlarına ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10