Çerkezgücüspor ikinci devre açıldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda zirve hesapları yapan Çerkezgücüspor hafta sonunda evinde Kızılpınar Uzayspor'u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan Çerkezgücüspor i

14.10.2019 16:11:00 0
Çerkezgücüspor ikinci devre açıldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda Çorlu Pazarspor ve Kızılpınarspor ile amansız zirve mücadelesi yapan Çerkezgücüspor haftayı üç gollü galibiyet ile kapattı.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

 

Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru galibiyet için yüklenen Çerkezgücüspor mağlup duruma düştü. Organize gelişen Kızılpınar Uzayspor atağında top ağlarla buluşunca konuk ekip karşılaşmada öne geçti. Kalesinde gördüğü şok golle birlikte mağlup duruma düşen Çerkezgücüspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınar Uzayspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

İlk devreyi mağlup kapatan Çerkezgücüspor ikinci devreye fırtına gibi başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Çerkezgücüspor beraberlik golünü Numan ile buldu. Orta alandan hızlı çıkan Çerkezgücüspor da sol kanattan topla buluşan Numan seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Sol çaprazdan şık bir vuruş gerçekleştiren Numan takımının beraberlik sayısını buldu. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezgücüspor kalan dakikalarda galibiyet için yüklendi. İkinci devrenin ortalarına doğru gelişen Çerkezgücüspor atağında ceza sahası içinde atılan topu iyi takip eden Sinan yaşanan karambolde topu ağlara göndererek Çerkezgücüspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

PUANINI 12 YAPTI

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Kızılpınar Uzayspor beraberlik için yüklenirken, büyük moral bulan Çerkezgücüspor üçüncü golü de buldu. Sol kanattan Hasan Barut’un şık ortasında topu iyi takip eden Özden şık kafa vuruşu ile takımının üçüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezgücüspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile puanını 12 yapan Çerkezgücüspor ikinci sıradaki yerini korurken, Kızılpınar Uzayspor ise  4’üncü karşılaşmasında da puanla tanışamadı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10