Çöken çatının altında kalan kadın yaralandı

Hayrabolu'da kullanılmayan müstakil kerpiç evin çöken çatısının altında kalan 55 yaşındaki Fatma Yavaş yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla çatının altından çıkarılan Yavaş

Hayrabolu 14.10.2019 16:58:00 0
Çöken çatının altında kalan kadın yaralandı

GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI

 

Hayrabolu Karababa Mahallesi'nde öğleden sonra meydana gelen olayda çiftçilikle uğraşan Ahmet Yavaş'a ait kullanılmayan kerpiç evde eşi Fatma Yavaş, çatının altındaki tuğlaları başka bir yere aktarmak istedi. Tuğlaları aktardığı sırada bilinmeyen bir nedenle evin çatısı Fatma Yavaş'ın üzerine çöktü. Gürültüyü duyan komşu ve akrabalarının ihbarı ile olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. O sırada Fatma Yavaş'ın akrabaları çatısı çöken evin yanında bulunan kahvedeki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşlar çöken çatıyı kaldırarak altında kalan Yavaş'ı güçlükle çıkardı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Yavaş, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak, götürüldüğü Hayrabolu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yavaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çatının çökmesi sırasında duyduğu sesten çok korktuğunu söyleyen Mehmet Yavaş (85), "Ben evin yanındaydım. Birden gürültü koptu, çok korktum. Hemen buraya geldim. Sesi duyanlar da gelmişler, çatıyı kaldırıp Fatma Yavaş'ı altından çıkardık" dedi. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparak, soruşturma başlattı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10