İŞKUR'dan belediyeye teşekkür ziyareti

İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Burak, 4. Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarına olan katkılarından dolayı Çerkezköy Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. 

16.10.2019 14:56:00 0
İŞKUR

TEŞEKKÜR ETTİ

 

İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Burak, ilk olarak Belediye Başkan Yardımcı Enver Bayram’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Başkan Yardımcı Enver Bayram ile birlikte Belediye Başkan Vekili Bulut Becerik’i ziyaret eden İlhan Burak, “Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen 4. Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı’na destek ve katkılarından dolayı teşekkür Çerkezköy Belediyesi’ne kurumumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR SERTİFİKASI TAKDİM ETTİ

 

İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Burak ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanvekili Bulut Becerik ve Belediye Başkan Yardımcı Enver Bayram’a günün anısına birer teşekkür sertifikası takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanvekili Bulut Becerik ziyareti için İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü İlhan Burak’a teşekkür etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10