Gözyaşları ve dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Doğuştan Spina Bifida hastalığı nedeniyle bu zamana kadar 9 kez ameliyat olan 12 yaşındaki Metin Seçkin ortaokulu 6/A sınıf öğrencisi İrfan Kaya 10'uncu ameliyatını kaldıramadı. Tedavisinin sürd

Çerkezköy 16.10.2019 14:59:00 0
Gözyaşları ve dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Hayata gözlerini açtığından bu yana yakalandığı hastalık nedeniyle 10’a yakın ameliyat geçiren 12 yaşındaki İrfan Kaya iki gün öncede Tekirdağ Devlet hastanesinde geçirdiği son ameliyat sonunda kalbi duran ve yoğun bakıma alınan Kaya yapılan tüm müdahalelere rağmen amansız hastalığa yenik düşerek yaşamını yitirdi.

 

,

 

12 YIL YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

 

Doğuştan yakalandığı hastalığa 12 yaşına kadar yaşam mücadelesiyle de tüm Türkiye'ye örnek olan  İsmail ve Halime Kaya'nın oğlu İrfan Kaya dün Osmanlı camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sınıf arkadaşları, ailesi ve Çerkezköy halkının gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı. Baba İsmail Kaya cenazede ayakta durmakta zorlanırken, İrfan Kaya’nın cenazesinde sınıf arkadaşları da saf tutup dua etti.Cenazeye Çerkezköy Belediye Başkanvekili Bulut Becerik, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Zenginal, okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

 

Cenazede İrfan Kaya’nın sınıf arkadaşları gözyaşlarına hakim olamazken, öğrencileri sınıf öğretmenleri Merve Özday teselli etti. Kılınan cenaze namazının ardından 12 yaşındaki İrfan Kaya’nın naşı gözyaşları ve dualarla İstasyon mezarlığında toprağa verildi. Cenazenin ardından taziyeleri İrfan Kaya’nın babası İsmail Kaya ve yakınları Çerkezköy Erzurumlular Derneğinde kabul etti.  

 

 

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10