Eren Bülbül'ün ismi Tekirdağ'da yaşayacak

İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'nın teklifi ile pkk terör örgütünün saldırısında şehit düşen Eren Bülbül'ün adı Süleymanpaşa Belediye Meclisi tarafÄ?

Süleymanpaşa 17.10.2019 15:26:00 0
Eren Bülbül

PARKA İSMİ VERİLDİ

 

İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı pkk’lı hainlerin saklandığı alanı operasyon yapan askere gösterirken saldırıda şehit düşen Trabzonlu Eren Bülbül’ün adının Süleymanpaşa’da yaşatılması için Süleymanpaşa Belediye Meclisi’ne bir önerge verdi. İlçe Başkanı Ali Darıcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin kararı ile yazılı olarak verilen önerge meclis gündemine alındı. Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nde görüşülen önergeyle oy birliği ile yine Trabzonlu vatandaşların yaşadığı Karadeniz Mahallesi’ndeki bir parka ismi verildi.

 

BU VATANIN ERENLERİ ASLA BİTMEYECEKTİR

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, “Başta Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel olmak üzere meclisin değerli üyelerine önergemize destek verdiği için teşekkür ederiz. Barış Pınarı Harekatı’nın yapıldığı şu günlerde vatan için şehit düşen Eren Bülbül kardeşimizin ismini Tekirdağ’da yaşatılması bizi son derece memnun etmiştir.  Bu vatanın Erenler’i asla bitmeyecektir. Gerekirse hepimiz bir Eren oluruz. İyi varsın var oldun Eren” Dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10