MC Döner Kapaklı'da şubesini açtı

1984 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren MC Et Döner Çerkezköy'ün ardından Kapaklı'da da şubesini açarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Kapaklı 17.10.2019 18:18:00 0
MC Döner Kapaklı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Dün saat 12.30’da Kapaklı Pınar Bulvarında törenle açılan MC Et Döner’in açılışına vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. Açılışa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, siyasiler, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Kapaklımızda açılan İşletmenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İşletme sahiplerine ise bol kazançlar diliyorum” dedi. Çetin’in konuşmasının ardından işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

 

 

 

YÜZDE YÜZ DANA ETİ

 

 "Hergün sağlık için 150 Gram Et..." ‘Ne Yediğini Bilmek Herkesin Hakkı’ sloganıyla hilesiz yüzde 100 yaprak et döner lezzetini Kapaklı halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten işletme sahipleri Barış Kahrıman, Hamit Geçer, Ersin Yegin, Fethi Yakan dönerlerinin yüzde 100 dana etinden yapıldığını belirterek; “Helal kesim ürünleri kullanıyoruz ve ürünlerimizde transyağ bulunmamaktadır. Vatandaşlarımız tereddütsüz yiyebilecekleri, helal kesim olarak etin en iyi yerinden yiyebilirler” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10