Evimizde Ortaköyspor'u konuk ediyoruz

Hafta içinde yaptığı olağanüstü kongre ile birlikte yönetim ve isim değişikliğine giden 1911 Çerkezköyspor TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda evinde güçlü rakibi Ortaköyspor'u k

18.10.2019 15:29:00 0
Evimizde Ortaköyspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu 7 karşılaşma oynanacak.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE

 

Ligde oynadığı dört karşılaşmada üç beraberlik ve bir mağlubiyet alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda evinde sekiz puanlı İstanbul temsilcisi Ortaköyspor’u konuk edecek. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz transferin son gününde yaptığı transferlerle gücüne güç kattı. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Mehmet Can Koç yönetirken, yardımcılıklarını ise Mücahit Şentürk, Hakan Dursun, Gülsüm Çetin yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hafta sonunda zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Teknik Direktör Sefa Davarcı “ Bu sezon oynadığımız dört karşılaşmada üç beraberlik aldık. Bu hafta galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve maça da iyi hazırlandık. Taraftarımızın desteği ile bu zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz. Bu karşılaşmadan alacağımız üç puan ile birlikte yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Haftaya lider durumda giren Bigaspor Çanakkale derbisinde Bozcadaspor’a konuk olacak. Ligde Bigaspor’un 10 puanı bulunurken, Bozcaadaspor’un ise yedi puanı bulunuyor. 20 Eylül İlçe Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karışlaşmayı Murat Madan yönetirken, yardımcılıklarını ise Mustafa Cem Büyük, Vedat Altan ve Ayetullah Aslan yapacak.

 

HAFTANIN MAÇI EDİRNE’DE

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında dokuz puanla ikinci sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor deplasmanda beş puanı bulunan Edirnespor’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma Pazar günü saat 15.00’de Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Mert Korel yönetirken, yardımcılıklarını ise Muhammed Ayrım, Hüseyin Özçetin ve Serdar Demirkaya yapacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

 Beş puanı bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş evinde üç puanı bulunan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Cumartesi günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Abdurrahim Gargi yönetecek.Gargi’nin yardımcılıklarını ise Ümit Malak, Kenan Konca ve Mete Aylıoğlu yapacak. Dört karşılaşmada iki galibiyet ve iki mağlubiyet alan Tekirdağspor ise Pazar günü Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumunda Başişkele Doğantepespor’a konuk olacak. Saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmada Muhammed Oğulcan Malkoç, Doğancan Mercan, Abdullah Maden, Emrah Asil Büyükyıldırım görev alacak. Altı puanı bulunan Alibeyköyspor ise geçtiğimiz hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşısında elde ettiği puan ile büyük moral bulan Vizespor’u konuk edecek. Alibeyköy Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmada Mutluhan Çırakoğlu, Gülşah Nur Şen, Hakan Özler, Oğuzhan Özkeskin görev yapacak. Ligde bir puanı bulunan Lüleburgazspor ise evinde yedi puanı bulunan Karamürselspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 15.00’de 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Bahadır İleri yönetecek. İleri’nin maçta yardımcılıklarını ise Mustafa Altuntaş, Fırat Can, Zeki Erdem Şen yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10