Süper Amatör ligde zorlu hafta

Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Liginde beşinci hafta birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor haftayı bay olarak geçerken, ikinci sıradaki Kapaklı Sitespor ise haftanı

18.10.2019 15:32:00 0
Süper Amatör ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde heyecan tüm hızıyla devam ederken, hafta sonunda ligde altı karşılaşma oynanacak.

 

LİDER HAFTAYI BAY GEÇECEK

 

Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor beşinci haftayı bay olacak geçecek. Kapaklıspor ilk hafta deplasmanda Sağlamtaşspor’u 1-0 mağlup ederken, ikinci hafta evinde 1461 Karadenizspor’u gole boğarak 10-3 mağlup etmişti. Üçüncü haftayı hükmen 3-0’lık galibiyet ile geçen Kapaklıspor geçtiğimiz hafta ise Çorlu Kültürspor’u dört golle mağlup etmişti.

 

KAPAKLI SİTESPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligde oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Kapaklı Sitespor hafta sonunda evinde güçlü rakibi Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmanın büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak liderlik hesabı yaptıklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Lige müthiş bir başlangıç yaparak oynadığımız dört karşılaşmanın da hepsini kazanarak kayıpsız bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta ise evimizde güçlü Çorluspor 1947’yi konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan da galip ayrılıp liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmada takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.x

 

EREĞLİ VE SARAY BELEDİYESPOR EVİNDE

 

Oynadığı dört karşılaşmayı da kazanarak averajla üçüncü sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde puansız Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Marmaraereğlisi Belediyesi Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Oynadığı dört karşılaşmada iki galibiyet iki beraberlik alarak sekiz puanla dördüncü sırada bulunan Saray Belediyespor ise evinde son haftalarda kötü sonuçlar ana 100.Yılspor’u konuk edecek. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

ÜÇ KARŞILAŞMA OYNANACAK

 

İki puanı bulunan Sağlamtaşspor ise evinde bir puanlı Vakıflar Güvenspor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada tüm karşılaşmalar gibi 14.00’de başlayacak. Bir puanı bulunan 1461 Karadenizspor ise geçtiğimiz hafta üç puan ile tanışan Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Namık Kemal Üniversitesi Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise altı puanı bulunan Çorlu Kültürspor evinde yedi puanda bulunan Şarköyspor’u konuk edecek .Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü 14.00’de General Basri Saran Stadyumunda oynanacak. Muratlı Belediyespor ise Ahimehmet Gençlikspor’un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10