Tüm okul proje kapsamında kitap okudu

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu'nda okuma alışkanlığı kazandırmak ve okunan kitap sayısını artırmak amacıyla 'En Güzel Hediye Kitap' adlı proje başlatıldÄ

Tekirdağ 18.10.2019 15:48:00 0
Tüm okul proje kapsamında kitap okudu

20 DAKİKA BOYUNCA OKUDULAR

 

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğretmenleri Recep Akyol, Ersan Pala, Necla Şahin, Eylem Yılmaz‘ın koordinatörlüğünde yürütülen projede, kitap listesinin oluşturulmasında Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın da tavsiyelerinden faydalanıldı. Oluşturulan proje kapsamında öğretmenler, okul çalışanları ve öğrencilere kitap hediye edildi. Hediye edilen kitaplar, tüm okulda gerçekleştirilen okuma saatinde 20 dakika boyunca okundu.

 

‘’FIRSAT BULDUKÇA KATILIM GÖSTERECEĞİM’’

 

Etkinlik dolayısıyla açıklamada bulunan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ‘’Bugün anlamlı bir projenin başlangıcını yapıyoruz. İnşallah kitapları hediyeleşmeyi bir alışkanlık haline getireceğiz. Ben de fırsat buldukça bu etkinliğe katılım göstereceğim. Okul Müdürümüz başta olmak üzere tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bu yıl İsmet İnönü İlkokulu için çok başarılı bir yıl olacak” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10