Kışlaya yapılacak caminin protokolü imzalandı

Saray 41. Tugay Komutan Yardımcılığına yapılacak cami inşaatı ile ilgili Saray Kaymakamlığı ve 41. Tugay Komutan Yardımcılığı arasında önceki gün protokol imzalandı.

Saray 20.10.2019 13:56:00 0
Kışlaya yapılacak caminin protokolü imzalandı

İMZA ALTINA ALINDI

 

Saray Kaymakamı Adnan Tezcan ve 41. Tugay Komutan Yardımcısı Tank Albay Fatih Solmazlar arasında imzalanan protokolle cami yapımı için önemli bir adım atıldı. Saray Kaymakamı Adnan Tezcan ve Tugay Komutan Yardımcısı Albay Fatih Solmazlar’ın girişimiyle Milli Savunma Bakanlığından alınan izne istinaden yapılan protokole göre iki yıl içerisinde tamamlanacak olan caminin ilçe halkının da istifade edebileceği bir İbadet mekanı olacak ve kışlada bulunan askerlerin ibadetlerini rahat bir şekilde yapmalarını sağlayacak.

 

HAYIRLI OLSUN

 

İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun da hazır bulunduğu protokolde konuşan Saray Kaymakamı Adnan Tezcan “ Yapılacak olan cami inşaatı nedeniyle hayatımda attığım çok önemli imzalardan biridir. İlçemize ve Mehmetçiğimize hayırlı olsun” diye konuştu. Tezcan’ın ardından konuşan Tank Albay Fatih Solmazlar ise “Kışlamızın içinde ihtiyaç duyulan Caminin bir an evvel yapılması hepimizi çok memnun edecek diyerek, hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10