Tokoçin: Her maçta üç puan hedefliyoruz

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde puan mücadelesi yapacağı Ortaköyspor maçı öncesinde Tokoçin Restaurant'ta düzenlenen yemek programında yöneticiler  te

19.10.2019 14:57:00 0
Tokoçin: Her maçta üç puan hedefliyoruz

HER MAÇTA HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN

 

Çerkezköy 1911 Spor Kulubü  Başkanı Tolga Tokoçin, yemekte yaptığı konuşmada,takımda birlik beraberlik duygusunun oluştuğunu ve her maçta galibiyet hedeflediklerini belirterek, “İlçemizin güzide futbol takımlarından olan 1911 'e beklediği başarıyı kazandıracağız. Zor zamanlardan geçtik. Fakat şu anda takım olarak toparlanma sürecine girdik. İyi oynadığımız maçlarda puanlar kaybettik. Önümüzdeki maçlarda hata yapmak istemiyoruz. Kulüp olarak bu takımı en iyi yerlere getireceğimize inancım tamdır. Bizlere destek olan taraftarımıza, futbolcularımıza, teknik yöneticilerimize, kulüp yönetimine çok teşekkür ediyorum. Artık kaybetme lüksümüz yok. Her maça 3 puan hedefiyle hazırlanıyoruz. Bu hafta alacağımız üç puan ile takımımız yükselişe geçecektir bu nedenle evimizde oynayacağımız Ortaköy maçı önemli” dedi.

 

TÜM TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

 

Taraftar desteğinin de çok önemli olduğunu belirten Başkan Tolga Tokoçin, “12. Adam ruhunu Çerkezköy'de yaşatan sevgili taraftarlarımıza da destekleri nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Pazar günü oynayacağımız Ortaköy maçında da tribünleri dolduracağımıza inanıyorum. Kent olarak kenetlenmeliyiz. 1911  Çerkezköyspor’un herkesin takımıdır. İlçemizde yaşayan, buradan ekmek yiyen tüm hemşerilerimizi, vatandaşlarımızı, yöneticilerimizi maça davet ediyorum. 90 dakika boyunca takımımızı desteklememiz lazım. Başarıyı birliket yakalamak için her maçımıza ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10