Paradise Butik Cafe Gökçe Sokakta törenle açıldı

Çerkezköylü genç girişimci bayanlardan Sibel Meriç'in sahibi olduğu Paradise Butik Cafe Gazi Osmanpaşa Mahallesi Gökçe Sokak No 46'da Cumartesi günü düzenlenen açılış töreni ile hizmete

Çerkezköy 20.10.2019 08:03:00 0
Paradise Butik Cafe Gökçe Sokakta törenle açıldı

AÇILIŞI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YILANCI VE ESNAF ODASI BAŞKANI BOZDAĞ YAPTI

 

Açılışta ilk konuşmayı Paradise Butik Cafe Sahibi Sibel Meriç yaptı. Meriç, “ Bugün işyerimizin açılışına katılarak bizleri  bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan ve onurlandıran Belediye Başkanımızı temsilen Belediye Başkan Yardımcımız Nedim Yılancı’ya, Esnaf Odası Başkanımız Ali Bozdağ’a ve Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Korkmaz’a, Çerkezköy Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör ve dernek yönetimi ne, arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ediyor ,hoş geldiniz diyorum”dedi.

 

GELİŞEN BÜYÜYEN ÇERKEZKÖY’E YENİ İŞLETMELERİN AÇILMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

Meriç’in ardından konuşan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’da, “Kıymetli konuklar işletme sahiplerimiz ve şahsım adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Büyüyen ve gelişen sanayi kentimiz Çerkezköy'de her gün yeni işletmelerin açılıyor olması hepimizi mutlu ediyor. Özellikle ekonomimizin zor süreçlerden geçtiği dönemde bu cesareti gösteren arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum. Ümit ediyorum ki iyi hizmetler verilirse bunun karşılığı mutlaka alınır. Ben bu vesileyle işletmemizin hem sahiplerine hem Çerkezköy'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

 

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

 

başkan yarımcısı Yılancının konuşmasının ardından işyerinin açılış kurdelesi Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ve İşletme sahibi Sibel Meriç tarafından hayırlı olması dilekleriyle kesildi.Açılış törenin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10