Yenilenen iki sınıfın açılışını gerçekleştirdiler

Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu, başlattığı sınıf yenileme kampanyasında velilerin desteği ile yenilenen iki sınıf için açılış töreni düzenledi. Emeği geçen okul yönetimine ve

Kapaklı 21.10.2019 15:47:00 0
Yenilenen iki sınıfın açılışını gerçekleştirdiler

Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılışta konuşma gerçekleştiren Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü Havran Kaya Sökmen “ Geçen yıl başlattığımız proje kapsamında bugün okulumuzda yenilediğimiz 16’ıncı ve 17’inci sınıfların açılışını yapıyoruz. Okul yönetimimiz ve velilerimiz bu konuyla ilgili çok çaba sarf etti. Gönül Bodur çocuğu bu sınıfta okumamasına rağmen ekstra bir destekte bulundu. Ona da huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İnşallah sene sonuna kadar kalan sekiz sınıfımızı da yenileceğiz. Yaşam alanlarını iyileştirmek bizim görevimiz, bu görevimizde bizlere destek olan velilerimize de sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“BU EKİP VE GÖNÜL İŞİDİR”

 

Okul Müdürü Sökmen’in ardından konuşan hayırsever velilerden Gönül Bodur “ Çocuklarınızı güzel, hedefli ve vicdanlı yetiştirin. Çocuklarımız okullarında eğitimleri bir şekilde alıyorlar. Paylaşmayı bilelim. Çocuklarımızı öğretmenlerinin desteği ile bugünlere getirdim. Yardımımın çok da büyük maliyeti yok, hepimiz el ele verip ‘aman ben niye vereyim. Beni ilgilendirmez’ diyip kenara çekilmeyiniz. Bu bir ekip ve gönül işidir. Çocuklarımızın geleceği için tüm velilerimizi böyle yardımlar yapmaya davet ediyorum” dedi.

 

“OKULUN TAMAMI YENİLENDİ”

 

Programda son olarak konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz “ Bugün okulun sınıflarını yenileyen okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Kapaklı ilçemizi biz projelerle akademik çalışmalarla, sosyal, kültürel ve sanatsal alandaki başarılarla da ön plana çıkarmak istiyoruz. Sadece fiziki donatılarla değil, onları da gerçekleştiriyoruz. Sınıfın son haline baktığımız zaman çok güzel olduğunu görüyoruz. Okulumuzun tamamı yenilendi. Bir yıl önceki hali ile şuan ki hali arasında inanılmaz bir değişim var. Okulda kısa süre içinde konferans salonunu da açılacaktır.Okulumuzun fiziki anlamda eksiği tamamen kalmayacak. Her yıl derece elde eden Cumhuriyet İlkokulu adını bir çok yerde duyurmuştur. Okulumuz yaptığı güzel çalışmalardan ötürü Türkiye’de ilk 300 arasına seçilmiştir. Bu nedenle de geçtiğimiz günlerde Okul Müdürümüz Havran Kaya Sökmen Hatay’a davet edildi ve Kapaklı’yı burada temsil etti” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10