Lider Kapaklı Sitespor Çorluspor 1947'yi rahat geçti

Tekirdağ Süper Amatör Ligde beşinci hafta karşılaşmasında sezonun flaş takımı Kapaklı Sitespor evinde güçlü rakibi Çorluspor 1947'yi konuk etti. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına

21.10.2019 16:04:00 0
Lider Kapaklı Sitespor Çorluspor 1947

Kapaklı Sitespor kendi saha ve seyircisi önünde Çorluspor 1947’yi üç golle geçerek sezonun beşinci galibiyetini elde etti.

 

KAPAKLI SİTESPOR NUMAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Bu sezon lige müthiş bir başlangıç yapan Kapaklı Sitespor hafta sonunda Kapaklı Sahası’nda Çorluspor 1947’yi konuk etti. Maça her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. Kapaklı Sitespor taraftarının desteği ile orta alanda topa daha çok sahip olurken, konuk ekip Çorluspor 1947 ise organize ataklarla gol aramaya çalıştı. Çorluspor 1947’nin yüklendiği dakikalarda Kapaklı Sitespor golü buldu. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında gelişen ev sahibi Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan son haftaların formda ismi Numan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREYİ İKİ GOLLÜ ÜSTÜNLÜKLE KAPATTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor ilk devrenin kalan dakikalarında ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Çorluspor 1947 ise beraberlik için yüklendi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada ev sahibi ekip 41’inci dakikada ikinci golü buldu. Gelişen organize Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Mustafa şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’u 2-0 öne geçirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Karşılaşmanın ilk devresini iki gollü üstünlük ile tamamlayan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü bir futbol ortaya koydu. Farkı indirmek için mücadele eden Çorluspor 1947 bir türlü şeref sayısını bulamadı. Karşılaşmanın 88’inci dakikasında sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında konuk ekip Çorluspor 1947 penaltı vuruşu kazanırken, bu penaltıyı konuk ekip oyuncusu değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklı Sitespor bu galibiyet ile puanını 15 yaparak liderliğini devam ettirirken, Çorluspor 1947 ise yedi puanda kaldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10