Kültür Sanat Kurslarına Başkan Akay'dan ziyaret

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2019-202

Çerkezköy 24.10.2019 17:47:00 0
Kültür Sanat Kurslarına Başkan Akay

Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde 9 branşta açılan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Kurslarını ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “9 branşta açtığımız Kültür ve Sanat Kurslarımız 14 Ekim Pazartesi günü başladı. Yeni kurs döneminin kursiyerlerimize, eğitmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

9 BRANŞTA KURS AÇILDI

 

  Bu yıl Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Makine Dikişi, Gitar, İşaret Dili,  Ahşam Boyama, Türk Sanat Müziği, Bilgisayar ve Rölyef olmak üzere 9 branşta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında Kültür Sanat Kursu açıldığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemizin açtığı kursların eğitimleri yıl boyunca Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde verilecek. 9 branşta açtığımız kurslarımıza toplamda 461 kursiyer katıldı” dedi.

 

 

BAŞARILA OLANLARA BELGE VERİLECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Merkezi (TEMEK) işbirliği ile düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Kurslarında başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı, TEMEK ve Çerkezköy Belediyesi onaylı Kurs Bitime Belgesi verileceğini kaydeden Başkan Akay ““Tüm kurslarımız alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu vesile ile şimdiden Kültür ve Sanat Kurslarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10