İYİ Partinin kuruluşu Çerkezköy'de de kutlandı

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı partililerinin ikinci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önünde bir tören düzenlendi. İYİ Parti

Çerkezköy 25.10.2019 16:15:00 0
İYİ Partinin kuruluşu Çerkezköy

‘Türkiye İYİ olacak’sloganı ile iki yıl önce kurulan İYİ Parti kuruluşunun ikinci yılını ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy İlçe teşkilatın tarafından da kutlandı.

 

 

ÇELENK BIRAKTILAR

 

Çerkezköy Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Yasemin Altın Erseçkin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından partililer tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Törenden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin “ Bu gün partimizin ikinci kuruluş yıl dönümünü büyük mutluluk ile kutluyoruz. Türkiye adına, Çerkezköy adına büyük umutlarımız var, ülkemiz için hayallerimiz var. Bu iyi düşüncelerimiz ışığında diyoruz ki, Türkiye iyi olacak. Çıktığımız  bu kutsal yolculukta ülkemiz ve  sanayi kentimiz Çerkezköy’ün  çok daha iyi olması adına başlatılan iyilik hareketimiz artarak devam ediyor” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN



 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10