Hemşeri derneklerinden İYİ Parti ilçe teşkilatına ziyaret

Çerkezköy'de faaliyet gösteren hemşeri derneklerinden Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu,Anda Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ İl Temsilcisi Mustafa Tökgöz,Sivaslılar Derne

Çerkezköy 27.10.2019 07:23:00 0
 Hemşeri derneklerinden İYİ Parti ilçe teşkilatına ziyaret

“PARTİNİZİN 2. YAŞI KUTLU OLSUN”

 

 Ziyarette konuşan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu,”Bu gün partinizin 2. Yıl kuruluş yıl dönümü münasebeti ile sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Partinizin 2.kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Bizler Çerkezköy’de faaliyet gösteren Hemşeri dernekleri olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz .Bizleri sıcak karşılamanız nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’de faaliyet gösteren hemşeri dernekleri olarak oluşturduğumuz platform ile birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek toplumsal olaylarda da birlikte hareket ediyoruz. Ayni zamanda Çerkezköy’ümüzün daha iyi yerlere gelmesi içinde bizlere düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz”dedi. Ardından Ziyarette bulunan beş dernek başkanı da dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

 

ERSEÇKİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Partimiz  iki yıl önce zor bir dönemde kuruldu ve bu güne kadar iyi bir yol kat etti.Bizlerde partimizin iyi yerlere gelmesi için mücadele veriyoruz ve çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz.Ziyaretiniz için de sizlere şansım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum”dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü, “Derneklerin platform oluşturarak bir araya gelmesi çok güzel olmuş.Birlik ve beraberlik içinde yapacağınız çalışmalar ile de Çerkezköy’e büyük katkı sağlayacağınıza inanıyoruz.Ayni zaman  da bu birlik ve beraberliğinizde bir kardeşlik örneği olduğu inancındayım” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10