208 kişilik takım ile İstanbul maratonuna katılacaklar

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumluluğu, Tekirdağ ili genelinde kurumsal ve bireysel katılımcılardan oluşturdukları 208 kişilik takım ile 3 Kasım pazar günü 41. İstanbul Maratonuna TEMA Vakfı adın

Çerkezköy 27.10.2019 07:59:00 0
208 kişilik takım ile İstanbul maratonuna katılacaklar

41. İstanbul Maratonu ile ilgili bilgilendirme toplantısı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, İreks A.Ş, Saruhan Kimya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi tarafından oluşturulan ve maratona katılacak olan kurumsal takım üyeleri katıldı.


TEMA GÖNÜLLÜLERİ 41.İSTANBUL MARATONUNDA İYİLİK PEŞİNDE 15 KİLOMETRE KOŞACAKLAR

 

Programda konuşan TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan “İstanbul-2019-TEMA Vakfı-Ağaç Kardeşliği Projesi TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında uygulanacak doğa eğitim programıyla çocukların doğada yaparak, yaşayarak öğrenmesini sağlamayı, doğayla giderek azalan ilişkilerini güçlendirmeyi ve oluşturacağı Adım Adım - Çocuklar Hatıra Ormanlarıyla erozyonla mücadeleye katkı sunmayı amaçlamaktadır”dedi.Ceylan  TEMA gönüllülerinin‘Adım adım iyilik peşinde koşuyoruz’ projesi bilgilendirme toplantısına yoğun ilgi göstermesinde de büyük bir mutluluk duyduğunu  belirtti. Ceylan, TEMA gönüllülerinin İstanbul maratonunda iyilik peşinde koşuyoruz projesi kapsamında 15 kilometre koşacaklarını da belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10