BAL'da 6.hafta tamamlandı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta 6. hafta 7 karşılaşma ile geride kalırken temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Alibeyköyspor karşısında aldığı 1-0'lık yenilgiyle puan cetvelinde

30.10.2019 13:37:00 0
BAL

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanırken, zirvedeki ekipleri puan kaybı yaşamadı.

 

BİGA’DA GOL SESİ ÇIKMADI

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Bigaspor ligin 6. haftasında 27 Ekim Pazar günü İlyas Bayram Stadında saat 14:00’de Çengelköy Futbol Yatırımları AŞ takımını ağırladı. Maçın 29. dakikasında Çengelköy takımı topu kaptırdı. Bigaspor’un Umut, Emre, Aydın ile geliştirdiği organize atakta Mehmet vurdu, defansa çarpan top üstten auta çıktı.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı. Maçın ikinci arasında hakem kararları ve rakip takımın oyunu soğutması nedeniyle oyuna 6 dakika ilave edildi. Çengelköy Futbol Yatırımları AŞ maçın 57. dakikasında İbrahim ile yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamadı.Bigaspor maçın 48. dakikasında Emrah Duman, maçın 66. dakikasında Gökhan Koç, maçın 71 ve 90. dakikalarında Emrah Duman, maçın 90+3. dakikasında Burhan ile yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı.Bigaspor aldığı bir puan ile puanını 14 yaparak liderliğini sürdürürken, Çengelköy Futbol Yatırımları ise dokuz puana yükseldi.

 

ALİBEYKÖY DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜK

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Alibeyköyspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Bir türlü oyuna ortak olamayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor pozisyon bulmakta zorlandı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.  Karşılaşmanın ikinci devresinde toparlanan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Ev sahibi ekip Alibeyköyspor ise özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 68’inci dakikasında gelişen ev sahibi atağında ceza sahası içinde topla buluşan Kerim Deler 1911 Çerkezköyspor savunması arasından topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Karşılaşmada mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediği golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Alibeyköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Temsilcimiz bu mağlubiyet ile ikinci yenilgisini alarak altı puanda kalırken, Alibeyköyspor ise puanını on yaptı.

ORTAKÖYSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

Karamürselspor ise evinde Ortaköyspor’u konuk etti. Maça iyi başlayan ev sahibi ekip Karamürselspor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü bir futbol ortaya koyan konuk ekip Ortaköyspor geliştirdiği kontra atakta golü buldu. Karşılaşmanın 82’inci dakikasında sol kanattan Emre’nin ortasında topla buluşan Şenol düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekibi öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. 88’inci dakikada Umut’un ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topun başına geçen Umut topu ağlara göndererek Ortaköyspor’u 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ortaköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Ortaköyspor puanını 11 yaparken, Karamürselspor ise yedi puanda kaldı.

BOZCADASPOR İSTANBUL DEPLASMANINDAN BİR PUANLA DÖNDÜ

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 11.grupta yer alan Bozcaadaspor zorlu Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor deplasmanından bir puanla döndü. Arnavutköy Bolluca stadında oynanan karşılaşmanın 23’ncü dakikasında Kerem Gülmez’in attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi Arnavutköy karşısında müsabakanın 42’nci dakikasında Ferhan Taşdelen’in attığı golle skoru 1-1 yapan Bozcadaspor golden üç dakika sonra kalesinde Mustafa Acun’un attığı golü görünce devreyi 2-1 mağlup kapadı. Müsabakanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla başlarken, karşılaşmanın 62’nci dakikasında ev sahibi Arnavutköy Belediyesi Erhan Şentürk’ün kırmızı kart görmesi ile sahada on kişi kalan takım oldu. Müsabakanın 73’ncü dakikasında Halil Altıntaş’ın attığı golle karşılaşmada skor 2-2 olurken, kalan dakikalarda her iki takımında baskısı gol getirmedi ve müsabaka 2-2 sona erdi.Arnavutköy Belediyespor puanını 11, Bozcadaspor ise 8 yaptı.

TEKİRDAĞSPOR MUSTAFA İLE KAZANDI

Bölgesel Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Tekirdağspor taraftarı önünde Edirnespor’u konuk etti. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan ev sahibi ekip Tekirdağspor ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde sahneye çıkan golcü oyuncu Mustafa Topuz topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Golden sonra büyük moral bulan ev sahibi ekip 61’inci dakikada Mustafa ile farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor 78’inci dakikada Mustafa Topuz ile üçüncü golü bularak karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile Tekirdağspor puanını 12 yaparak ikinci sıraya yükselirken, Edirnespor ise altı puanda kaldı.

LÜLEBURGAZ FARKLI MAĞLUP

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 11. grupta mücadele eden Lüleburgazspor, deplasmanda karşılaştığı Uzunköprüspor’a 5-0 yenildi.Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip Uzunköprüspor dördüncü dakikada Serhat ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip 14’üncü dakikada Yunus Emre Kabak ile farkı ikiye çıkardı. Çok iyi bir oyun ortaya koyan Uzunköprüspor 42’inci dakikada Serhat ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. İlk devrenin son dakikalarında Fatih ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip ilk devreyi 4-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. 53’üncü dakikada Muhammed ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip Uzunköprüspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı. Uzunköprüspor puanını yedi yaparken, Lüleburgazspor ise dört puanda kaldı.

VİZESPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Vizespor ise cezası nedeniyle Lüleburgaz’da Başişkele Doğantepespor’u konuk etti. Maça iyi başlayan Vizespor geliştirdiği ataklarda bir türlü arzuladığı golü bulamadı. Konuk ekip Başişkele Doğantepespor ise kontra ataklardan gol arasa da Vizespor savunmasını geçemedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Vizespor puanını iki yaparken, Başişkele Doğantepespor ise puanını beş yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10