Kapaklı'da Cumhuriyet coşkusu fener alayı ile taçlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı'nda, binlerce vatandaş bando eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Kapaklı 30.10.2019 16:37:00 0
Kapaklı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Fener Alayı’na yoğun bir katılım oldu.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı’na Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar ve Gazilerimiz katıldı.

 

 

BANDO TAKIMI EŞLİK ETTİ

 

Fener Alayı İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde bulunan Sanayiciler İlkokulu önünde başlarken, ellerinde meşalelerle binlerce vatandaş Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde Levent Caddesinde yürüdü. Yürüyüşün sonunda binlerce vatandaşa seslenen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Hepinizi sevgi ve hürmetle selamlıyorum, hepinizle gurur duyuyorum. Bugün bütün renklerimizle bir arada olduğumuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet demek demokrasi demek; demokrasi demek milli irade demek. Bugün bir kez daha bütün parti temsilcileri, tüm farklılıklarımızla söz konusu Cumhuriyet olunca, söz konusu kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olunca; bir olduğumuzu, birlik içinde olduğumuzu, tek bayrak altında bir yumruk olduğumuzu gösterdiniz. Bu nedenle hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10