Babasının ismini görev yaptığı okulda yaşatacak

Merhum Salim Yıldırım anısına oğlu Ali Şahin Yıldırım tarafından yaptırılan sınıf İbni Sina İlkokulu'nda düzenlenen törenle açıldı. Sınıf yenileme projelerinin devam ettiğin

Kapaklı 30.10.2019 16:45:00 0
Babasının ismini görev yaptığı okulda yaşatacak

Kapaklı İbni Sina İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yıldırım, bir süre önce vefat eden babasının adını yaşatmak için görev yaptığı okulda bir sınıf yeniledi. Merhum Salim Yıldırım anısına ailesi tarafından yenilenen sınıf, dün saat 10.00’da düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, STK temsilcileri, öğretmenler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sınıf açılışında konuşma gerçekleştiren İbni Sina İlkokulu Müdürü Cüneyt Gülten, ‘’ Okulumuzun müdür yardımcısı Ali bey tarafından rahmetli babası adına bu sınıf donatıldı. Kendisine öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimiz adına teşekkür ederiz. ‘’ dedi.

 

 

“39’UNCU SINIFIMIZI YENİLEDİK”

 

Gülten’in ardından konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz “Sınıf yenileme projelerimiz devam ediyor. Öncelikle Müdür yardımcımıza çok teşekkür ediyoruz. Sınıf yenileme projemiz ilçemizde devam ediyor. Bugün 39. Sınıfımızı yenilemiş olduk. İnşallah devamı gelecek ve birkaç sınıfımız daha yenilenecek. Diğer okullarımızda da bu projeyi yaygınlaştırmak istiyoruz. Amacımız öğrencilerimizin daha nezih sınıflarda eğitim almasını sağlamak. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Okul Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yıldırım ise “ Bugün benim için çok anlamlı bir gün. Rahmetli babamın ismini görev yaptığım okulda yaşattığım için çok mutluyum” diye konuştu.

 

 

YILDIRIM’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmalardan sonra katılımcılar tarafından yenilenen sınıfın kurdelesi kesilerek eğitime açıldı. Açılışın ardından İbni Sina İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yıldırım’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10