Cumhuriyet Bayramı'nı çocuklarla birlikte kutladılar

Motosikletclub.net üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyetin kuruluşunun 96'ncı yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Motosiklet tutkunları, aileleri ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleriâ€??

Çerkezköy 31.10.2019 09:08:00 0
Cumhuriyet Bayramı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün ‘Rol Model’ etkinlikleri çerçevesinde, aileleri ile birlikte İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret eden kulüp üyeleri, Cumhuriyet coşkusunu çocuklarla birlikte yaşadı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Tekirdağ İl Müdürü Ülkü Uslu, İl Müdür Yardımcısı Nurşen Mutlu ve Ev Sahibi Yurt Müdürü’nün de katıldığı etkinlikte Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Tekirdağ İl Müdürü Ülkü Uslu, böyle anlamlı bir günde, böylesine anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için Motosikletclub.net üyelerine teşekkür ederek, “Çocukların en büyük ihtiyaçları sevgi. Bunu da bugün doyasıya yaşadılar.” dedi.

 

 

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLDİ

 

Çocuklarla yakından ilgilenen kulüp üyeleri motosikletler ve güvenlik kuralları hakkında da çocuklara bilgiler verdi. Motosikletclub.net üyeleri arasında da Yetiştirme Yurdu’nda kalan kişilerin olduğunu belirten Kulüp Başkanı Selçuk Öz, Başkan Yardımcıları Ahmet Beyaz, Oben Ünal ve Kulüp Onursal Başkanı Savaş Biçer, bu durumun etkinliği daha da anlamlı kıldığını ifade etti. Etkinlikte kulüp üyeleri çocuklara Atatürk baskılı tişört, Motosikletclub.net logolu şapka, baff gibi çeşitli hediyeler verdi.

 

ZAMAN ZAMAN DUYGULU ANLAR YAŞADILAR

 

Çocuklar motosikletleri de yakından inceleme fırsatı bulurken, daha önce yetiştirme yurdunda kalan Motosikletclub.net üyesi Mecit Pehlivan da kendisini tanıtarak çocuklara Rol Model olmaya çalıştığını ifade etti. Anılarını çocuklarla paylaşan kulüp üyeleri, çocuklara çeşitli tavsiyelerde de bulundu. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı etkinlikte kulüp üyeleri, burada kalan çocukların her zaman yanında olduklarını belirterek, günün anısına çocuklara Motosikletclub.net Fahri Üyelik Sertifikası verdi.

Haber/ Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10