11.grupta 7.hafta maçları oynanacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 7.hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya altı puanla giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Kocaeli ekibi Karamürselspor'

1.11.2019 17:42:00 0
11.grupta 7.hafta maçları oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Ligde heyecan tüm hızıyla devam ederken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un yer aldığı 11.grupta toplam yedi karşılaşma oynanacak.

 

TEMSİLCİMİZ EVİNDE ÜÇ PUAN ARIYOR

 

6 puanı bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor yedi puanla bir basamak üstünde yer alan Kocaeli temsilcisi Karamürselspor’u konuk edecek.Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetecek. Özışık’ın yardımcılıklarını ise Furkan Olcaş, Muhammed Kavgacı, Emre Koç yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin “ Geçtiğimiz hafta Alibeyköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız bir golü kalemizde görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Bu hafta ise evimizde Kocaeli ekibi Karamürselspor’u konuk edeceğiz. Hafta içinde maçın hazırlıklarına teknik direktörümüz Sefa Davarcı nezaretinde sürdürdük. Taraftarımız önünde karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp yükselişe geçmek istiyoruz. Bu zorlu maratonda taraftarımızın desteği çok önemlidir. O yüzden bu hafta oynayacağımız zorlu karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Takım olarak hedefimiz üç puan” dedi.

 

LİDER LÜLEBURGAZ DEPLASMANINDA

 

Haftaya 14 puanla lider durumda giren Bigaspor deplasmanda 4 puanı bulunan Lüleburgazspor’a konuk olacak. 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Gökhan Dereli yönetirken, yardımcılıklarını ise Doğan Murat Kaya, Mertcan Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Muhammed Oğulcan Malkoç yapacak. Bigaspor teknik heyeti yaptığı açıklamada “ Geçtiğimiz hafta yaşadığımız puan kaybı nazar boncuğu olsun. Bu hafta ise Lüleburgaz deplasmanına çıkacağız. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

TEKİRDAĞSPOR LİDERLİK İSTİYOR

 

Haftaya 12 puanla ikinci sırada giren Tekirdağspor ise deplasmanda Bozcadaspor’a konuk olacak. Samet Tükenmez, Mehmet Taşdemir, Baransel Siyavuş, Bedirhan Yiğitbaş’ın görev alacağı karşılaşma 20 Eylül İlçe Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma ise tüm karşılaşmalar gibi saat 14.00’de başlayacak. Teknik heyet ve futbolcular ile yönetim kurulu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bozcadaspor maçı için iddialı konuşarak “ Deplasmandan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Genç ekibimiz rayına oturdu. Tekirdağspor oynadığı futbol ile göz dolduruyor. Grupta ikinci sıradayız. Hedefimiz lider olmak. İnşallah Tekirdağspor olarak liderlik koltuğuna oturacağız. Ligin bitiminde de gülen taraf olmak istiyoruz” dedi.  

 

ORTAKÖYSPOR EVİNDE

 

Geçtiğimiz haftayı üç puan ile kapatarak üçüncü sıraya yerleşen Ortaköyspor, bir önceki hafta Lüleburgazspor’u beş golle geçerek moral bulan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Aytaç Sönmezer yönetecek. Sönmezer’in yardımcılıklarını ise Harun Günaydın, Mustafa Uğur Erkan ve Tolga Tugay İnan yapacak.

Cumartesi günü oynanacak tek karşılaşmada ise 9 puanlı Çengelköy Futbol Yatırımları evinde 11 puanlı Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek. Çavuşbaşı Hanefi Dilmaç Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada Recep Buğra Çetin, Uğurcan Fidan, Bahadır Eti ve Seyfettin Alper Yılmaz hakem triosu görev alacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve son haftalarda kötü sonuçlar alan Edirnespor evinde bir puanı bulunan Vizespor’u konuk edecek. Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlarken, karşılaşmayı ise Abdulkadir Düzgün, Emrah Altındağ, Burat Canbulat ve Murat Madan yönetecek. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan 10puanlı Alibeyköyspor deplasmanda beş puanlı Başişkele Doğantepespor’a konuk olacak.  

Şehit Ömer Halisdemir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma büyük çekişmeye sahne olacak. Karşılaşmayı Harun Özkan yönetirken, yardımcılıklarını ise İlker Yavuz, Furkan Şen, Bahadır İler yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10