Kitap fuarı 102 bin ziyaretçiyi ağırladı

Bu yıl ikinci düzenlenen Kapaklı Kitap fuarı Pazar günü sona ererken, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada dokuz günlük program takviminde fuarın 102 bine yakın ziya

Kapaklı 4.11.2019 18:32:00 0
Kitap fuarı 102 bin ziyaretçiyi ağırladı

Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 2. Kapaklı Kitap Fuarı, 3 Kasım Pazar günü sona erdi. On binlerce ziyaretçinin akın ettiği fuarda dokuz gün boyunca 34 yazar kitapseverlerle buluştu.

 

YAZARLAR SÖYLEYİŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

25 Ekim’de açılışı yapılan fuarda yazar Ercan Kesal, Yelda Kırçuval, Kerem Fırtına, Hayati İnanç, Halil İbrahim Özcan, Tarkan Köylü, Nazan Arısoy, Mete Yarar, Sinan Yağmur, Cem Gülbent, Birsen Ekim Özen, Sermin Yaşar, Şükrü Erbaş ve Metin Karausta, Hasan Ali Toptaş, Ali Lidar, Murat Tavlı, Bilal Sami Gökdemir, Tolga Uluaydın söyleşi gerçekleştirdi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dokuz gün boyunca süren 2.Kitap fuarının Pazar günü sona erdiğini kaydeden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz “ Kapaklı 2’nci Kitap Fuarı 34 yazar, 100 yayınevi ve 112 bin kitap ile başladı. Trakya’nın en büyük kitap fuarını 102 bin kişi ziyaret etti. Çok olumlu tepkiler aldık. Bütün öğrencilerimizin kitap fuarına transferini gerçekleştirdik. Hepsini kitapla buluşturduk. Kapaklı halkımızı kitapla buluşturduk. Bölge ilçelerden gelen insanlarımız da çok olumlu mesajlarla bizde karşılık verdiler.Aylar süren ve büyük fedakarlıkla çalışan tüm ekip üyelerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi

 

 

“GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”


Bu fuarı geleneksel hale getirmek istediklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Danışmaz, “Önümüzdeki yıl inşallah 3’üncüsünü yapacağız. İnşallah önümüzdeki yıl daha büyük bir alanda, daha fazla yazarla insanımızı, öğrencilerimizi buluşturmak istiyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10