Edirnespor kendine geldi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11'inci grupta istediği çıkışı yakalayamayan Edirnespor, ligin 7'nci haftasında kendi evinde ağırladığı Vizespor'u 1-0 yenik düştüğü maçta 4  2 yenerek moral buld

5.11.2019 13:21:00 0
Edirnespor kendine geldi

İstanbul Bölgesi hakemlerinden Abdülkadir Düzgün'ün yönettiği maçta yardımcılıklarını Burak Canbulat, Emrah Altındağ ve Murat Madan yaptı. Maça ev sahibi Edirnespor: Ümit Kurt, Kaan Yüksel, Oğuz Yeşil, Ayberk Kutluğ Tuncer, Barış Aysu, Kazım Birkan, Emin Akyıldız, Erkan Yetişmiş, Hakan Doğan, Serdal Öz, Engin Gülle kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Vizespor: Mehmet Karabacak, Emre Gündüz, Ramazan Bulut, Fatih Gökdemir, Yunus Emre Karaman, Uğurkan Durmaz, Onurhan Seven, Ömer Gün, Yunus Şengül, Ramazan Üzer, Alperen Kılıç ilk onbiri ile çıktı.

 

VİZESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip Vizespor kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 32’inci dakikasında gelişen Vizespor atağında topla buluşan Alperen Kılıç düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekibi öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük şok yaşayan Edirnespor kalan dakikalarda toparlanmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında ev sahibi ekip Engin Gülle ile skoru eşitledi. Herkes ilk devre bu skor ile bitecek diye düşünürken sahneye çıkan Barış Aysu şık bir vuruş ile Edirnespor’u 2-1 öne geçirdi.

 

EDİRNESPOR GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Mağlup durumdan üstün duruma geçen Edirnespor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Karşılaşmanın 52’inci dakikasında sahneye çıkan Kaan Yüksel topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 62’inci dakikada son haftaların suskun golcüsü Serdal Öz ile skoru 4,1’e getirdi. Karşılaşmanın 78’inci dakikasında konuk ekip Vizespor Ramazan Üzer’in golüyle umutlansa da kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Edirnespor’un 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10