BAL 11.grupta yeni lider Tekirdağspor oldu

1911 Çerkezköyspor'un yer aldığı Spor Toto BAL 11. Grup'ta 7'nci hafta 7 karşılaşma ile geride kaldı. Lider Bigaspor deplasmanda Lüleburgazspor ile berabere kalırken, deplasmanda Bozcadaspor'u 2-1 mağlup

6.11.2019 14:28:00 0
BAL 11.grupta yeni lider Tekirdağspor oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanırken, liderlik ise yer değiştirdi.

 

BİGASPOR KOLTUĞUNU KAYBETTİ

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Lüleburgazspor, ligin 7’nci haftasında kendi evinde, liderlik koltuğunda bulunan Bigaspor’u ağırladı. 8 Kasım Stadı’nda oynan karşılaşmada Lüleburgazspor oyuncuları yoğun bir mücadele sergiledi. 4 galibiyet ile 2 beraberliği bulunan ve 14 puan ile BAL 11. Grup’ta 1lider olan Bigaspor, evine 3 puan ile dönmeyi beklerken, Lüleburgazspor’un gösterdiği mücadele ile şaşkına döndü ve 1 puan ile yetindi.Bigaspor oyuncuları mutlak gol olması beklenen birçok pozisyon yakalasa da Lüleburgazspor kalecisi Tunahan Kol müthiş kurtarışlar yaparak alkış aldı.Lüleburgazspor deplasmanından bir puan ile dönerek 15 puana çıkan Bigaspor ikinci sıraya gerilerken,Lüleburgazspor ise puanını beş yaptı.

 

YENİ LİDER TEKİRDAĞSPOR

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Tekirdağspor deplasmanda Bozcaadaspor’u 2-1 yendi. Aldığı bu skor ile Tekirdağspor, liderlik koltuğunda oturan Bigaspor’un deplasmanda Lüleburgazspor ile golsüz berabere kalması sonucunda haftayı lider olarak kapattı.Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor karşılaşmanın 37’inci dakikasında Ali Arashan Altuntaş ile bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Ev sahibi ekip Bozcadaspor ise oyun disiplininden kopmayarak karşılaşmanın 45’inci dakikasında Tarkan Hanci ile beraberlik sayısını buldu. İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde gol arayan Tekirdağspor galibiyet golüne ise karşılaşmanın son dakikasında ulaştı. 90’ıncı dakikada sahneye çıkan Hakan Pehlivan kaydettiği golle takımına galibiyeti getiren oyuncu oldu. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Tekirdağspor puanını 15 yaparak lider Bigaspor’un puan kaybı yaşadığı haftada averajla liderliğe yükseldi.

 

ORTAKÖYSPOR BİR PUANI UZATMALARDA KURTARDI

 

Haftaya üçüncü sırada giren Ortaköyspor evinde Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk etti.Evinde oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanan kırmızı beyazlılar, Edirne temsilcisi karşısında bir puanı son dakikada kurtardı. Karşılaşmayı Aytaç Sönmezer yönetirken, yardımcılıklarını Harun Günaydın ve Mustafa Uğur Erkan yaptı. Dördüncü hakem olarak Tolga Tugay İnan görev yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, her iki takım da gol yollarında etkisiz kaldı. İkinci yarı da ev sahibi ekip 50 ile 65. Dakikalar arasında rakip ceza sahasında etkili olurken, sarı yeşilliler de Emrah Kaya ve Onur Atik defans hattı ve kaleci Emircan’ın müthş mücadelesi ev sahibi ekibe gol izni tanımadı. Mücadelenin sonuna altı dakika ilave eklenirken, uzatmaların dördüncü dakikasında konuk ekip Uzunköprüspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Hüseyin takımını deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. Oyunu bırakmayan ev sahibi ekip Ortaköyspor uzatmaların altında dakikasında Oğuzhan’ın şık golüyle skoru eşitledi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Ortaköy 12 puana ulaşırken, haftayı da üçüncü sırada tamamladı. Edirne temsilcisi Uzunköprüspor ise 7.hafta sonunda 9 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

 

EDİRNESPOR KENDİNE GELDİ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11'inci grupta istediği çıkışı yakalayamayan Edirnespor, ligin 7'nci haftasında kendi evinde ağırladığı Vizespor'u 1-0 yenik düştüğü maçta 4  2 yenerek moral buldu.Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip Vizespor kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 32’inci dakikasında gelişen Vizespor atağında topla buluşan Alperen Kılıç düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekibi öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük şok yaşayan Edirnespor kalan dakikalarda toparlanmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında ev sahibi ekip Engin Gülle ile skoru eşitledi. Herkes ilk devre bu skor ile bitecek diye düşünürken sahneye çıkan Barış Aysu şık bir vuruş ile Edirnespor’u 2-1 öne geçirdi. Mağlup durumdan üstün duruma geçen Edirnespor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Karşılaşmanın 52’inci dakikasında sahneye çıkan Kaan Yüksel topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 62’inci dakikada son haftaların suskun golcüsü Serdal Öz ile skoru 4,1’e getirdi. Karşılaşmanın 78’inci dakikasında konuk ekip Vizespor Ramazan Üzer’in golüyle umutlansa da kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Edirnespor’un 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Edirnespor puanını 9’a yükseltirken, Vizespor ise iki puanda kaldı.

 

KARAMÜRSELSPOR’A EVİMİZDE ÇARPILDIK

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11’inci grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ligin 7’nci haftasında Kocaeli ekiplerinden Karamürselspor’u ağırladı.  Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında konuk ekip Karamürselspor golü buldu. Gelişen Karamürselspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Oğuzhan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi. Kalesinde ilk dakikalarda gördüğü golle morali bozulan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakip kalede baskısını artıran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 27’inci dakikada Bahattin’in golüyle karşılaşmada beraberliği sağladı. Taraftarının desteği ile ikinci gol için yüklenen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 39’uncu dakikasında kalesinde ikinci golü gördü. Gelişen konuk ekip Karamürselspor atağında Emin Soner Turgut topu ağlara göndererek takımını yeniden öne geçirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Karamürselspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.  Uzatma dakikalarında beraberlik golü için yüklenen 1911 Çerkezköyspor aradığı beraberlik golünü bulamazken, uzatmalarda Mert’in ayağından bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkaran konuk ekip karşılaşmayı 3-1 kazandı. Karamürselspor bu galibiyetle puanını 10’a çıkarırken, 1911 Çerkezköyspor ise bu sezon evinde ilk kez mağlup olarak 6 puanda kalıp haftayı 12’nci sırada tamamladı.

 

ZORLU KARŞILAŞMADAN GALİP ÇIKMADI

 

Ligde orta sıralarda mücadele eden Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş evinde Arnavutköy Belediyespor’u konuk etti. Çavuşbaşı Hanefi Dilmaç stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında konuk ekip Arnavutköy Belediyespor Ufuk Hançer’in şık golüyle karşılaşmada öne geçti. Kalesinde gördüğü golün ardından toparlanmaya çalışan ev sahibi ekip karşılaşmanın 67’inci dakikasında Emin Soğuk’un golüyle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Bu sonuçla Arnavutköy Belediyespor 12 puana yükselirken, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise puanını 10 yaptı.

 

ALİBEYKÖYSPOR DEPLASMANDA KAYIP

 

11.grup ekiplerinden İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor hafta sonunda Kocaeli deplasmanında Başiskele Doğantepespor’a konuk oldu.Maça iyi başlayan konuk ekip Alibeyköyspor 14’üncü dakikada Selahattin Enes Kılıç’ın golüyle karşılaşmada öne geçerken, ev sahibi ekip Başişkele Doğantepespor ise 40’ıncı dakikada Kerem ile beraberliği yakaladı. İlk devrenin son dakikalarında kaydettiği golle ikinci devreye moralli başlayan ev sahibi ekip 75’inci dakikada Kerem Yaşa ile bir gol daha bularak karşılaşmada öne geçti. Öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan konuk ekip Alibeyköyspor kalan dakikalarda istediği golü bulamadı. Karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılan Başişkele Doğantepespor puanını sekiz yaparak rahat bir nefes alırken, Alibeyköyspor ise 10 puanla altıncı sırada yer aldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10