Çerkezköy meclisi ikinci oturumu tamamladı

Çerkezköy Belediye meclisi Kasım ayı meclis toplantısının ikinci oturumunu dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirirken, bir önceki oturumda

Çerkezköy 6.11.2019 16:31:00 0
Çerkezköy meclisi ikinci oturumu tamamladı

Açılış ve yoklama ile başlayan Belediye Meclis toplantısının Kasım ayı ikinci oturumunda ilk olarak Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 24.10.2019 gün ve 1318 sayılı Belediye Hissesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, iki adet Belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Gündemin ikinci maddesinde yer alan ve Ekim ayı Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 25.09.2019 gün ve 15 sayılı Pergola-Pergolalar (Gölgelik)  hakkındaki müzekkeresi görüşüldü. Konunun komisyonlarda görüşülmeye devam edilmesine ve sonraki Meclislerde gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi.Bir önceki toplantıda İmar Komisyonuna havale edilen Çerkezköy Ehli Beyt Derneği yanındaki Erdem Sokağa Ehli Beyt Sokak ismi verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün gündemin 4. maddesinde yer alan 25.10.2019 gün ve 49 sayılı 3. Etap 2. Kısım Revizyon uygulama İmar Planı hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, bir sonraki gündem maddesinde Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 25.10.2019 gün ve 50 sayılı muhtelif imar planları plan notları değişikliği hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi de görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

 

 

OY ÇOKLUĞU İLE MECLİSTEN GEÇTİ

 

Gündemin 6. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 25.10.2019 gün ve 27 sayılı konut dışı hizmetlere yönelik yapı ruhsatı düzenlenmesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 25.10.2019 gün ve 28 sayılı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Yönetmeliğinin yeniden düzenlenerek tanzim edilmesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edildi. AK Parti grubu “ Gelişen ve büyüyen Çerkezköy’de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğünün birleşmesine karşı olduğumuzdan iki müdürlüğün birleşmesine ilişki bu yönetmeliğe de taraf olmadığımızı ve şehh düştüğümüzü bildiririz” ifadelerini kullandı.  Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Kasım ayı Meclis toplantıları tamamlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10